Skatītāji šokā! Aktieris "Oskaros" uz skatuves iepļaukā kolēģi

tautaruna.lv 28.marts 2022, 9:33
 
AP/Scanpix/Leta
Aktieris Vils Smits iepļaukājis komiķi Krisu Roku uz "Oskara" balvu pasniegšanas skatuves, kad komiķis pajokojis par viņa sievu, ziņo ārzemju mediji.

K. Roks pajokojis par V. Smita sievas Džadas Pinketas Smitas frizūru, proti, skūto galvu.

Smits uzkāpis uz skatuves un visu priekšā iepļaukājis Roku, pirms atgriezies savā vietā un kliedzot ar rupjām frāzēm, lai komiķis nepiemin viņa sievu, raksta BBC.

Vēlāk V. Smits atvainojies, saņemot balvu kā labākais aktieris.

"Es gribu atvainoties Akadēmijai. Es gribu atvainoties pārējiem nominantiem," saņemot savu pirmo "Oskaru" par darbu filmā "Karalis Ričards", teicis aktieris.

Smita sieva iepriekš publiski runājusi, ka zaudējusi matus alopēcijas dēļ - matu izkrišana.

Klātesošie bijuši šokā par incidentu un daudzi nav spējuši saprast, vai tas nav bijis inscinējums, joks. Taču Smita reakcija un lamāšanās, atgriežotis savā vietā, kliedēja šaubas, norāda BBC, norādot, ka tik pieredzējuši aktieri nekad neizmantotu rupjas frāzes televīzijā. Skatītāji pie ekrāniem nav redzējuši V. Smita lamāšanos, jo televīzija to izgriezusi.

Kā zināms, Losandželosā svētdien (pirmdien pēc Latvijas laika) notiekošajā ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā "Oskaru" kategorijās "labākā filma" saņēma ģimenes drāma "CODA", kas vēsta par kurlu meiteni un viņas ceļu mūzikas pasaulē.


Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:19

Jaunākās diskusijas