Ļaudis neizpratnē par Kariņa dēla izklaidēm halovīnā

tautaruna.lv 1.novembris 2021, 16:15
 
Ekrānuzņēmums no pietiek.com
Premjera Krišjāņa Kariņa dēls Otomārs Krišjānis Kariņš "Instagram" ievietojis video, kā svinējis halovīnu. "Par gaumi nestrīdas, kā zināms," secina kāds pietiek.com lasītājs, kas bija noskatījies īso video.

Šajā video jaunais un talantīgais autors nofilmējis ķirbi ar tajā izgrieztu sirpja un āmura attēlu, bet fonā skan PSRS himna krievu valodā.

"Kas to būtu domājis, ka pašreizējā Vienotības ministru prezidenta Artūra Krišjāņa Kariņa dēls Otomārs Krišjānis Kariņš ir gan Padomju Savienības himnas, gan arī komunistu iecienītākā simbola - sirpja un āmura cienītājs," raksta pietiek.com. "Protams, nav nekādu šaubu, ka tāpat kā Kariņa juniora domubiedre Selma Levrence arī premjera atvase skaidros, ka šis ir tikai un vienīgi sarkasms, nevis kārtējā izpausme aizrautībai ar komunistu idejām un simboliem, " raksta pietiek.com.

Lai gan šis video "Instagram" nav pieejams, tas joprojām ir apskatāms pietiek.com šeit.

Daļa pietiek.com lasītāju gan uzskata, ka no mušas ir uzpūsts zilonis.

"Cik tad viņam gadu? Tā ir tikai tāda bērnišķīga muļķošanās un nebūtu karama pie zvana. Tā es domāju, jo labi zinu bērnus - ne tas vien var ienākt prātā",

"Tas drīzāk bija brīdinājums no jaunieša puses, kas sagaida katru kurš cels šo mēri atkal godavietā. Mirušo piemiņas diena",

"Vecā paaudze vnk nesaprot, ko nozīmē Helovīns: katrs parāda visbriesmīgāko un cenšas ar to nobiedēt citus" ,

"Paaudze, kura nešķiro simboliku, kuru tā "izmanto" savam savdabīgajam humoram, vienkārši nezin ko viņa dara, jo nav pieredzējusi šos padomju laikus, tās šausmas, kuras bija jāpārdzīvo nemitīgi baidoties no stukaču sagādāta bezmaksas ceļojuma uz Sibīriju, kā tas bija Staļina un Berijas laikā, vēlāk gan kļuva mazāk bīstami", šādus un līdzīgus komentārus var izlasīt pie pietiek.com raksta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas