Nomaļā vietā Olaines pusē strādnieki ierauga ko šokējošu

tautaruna.lv 1.novembris 2021, 18:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Nomaļā vietā Olaines pusē, ko nelegālu autosacīkšu cienītāji pazīst kā Veco Jelgavas šoseju, nesen kāds vīrietis uzbrucis sievietei un centies ar varu viņu ievilkt mašīnā, taču viņa plāns neizdevās un jau pēc brīža pašam nācās bēgt un slēpt pēdas, vēsta “Degpunktā”.
Vietā, kur Vecā Jelgavas šoseja aiziet strupceļā, netālu no kādas industriālas teritorijas daži apkārtējie, pieļaujams, ka vietējie strādnieki, bijuši aculiecinieki šokējošai ainai.

Ceļa malā, pie pamestas ēkas kāds vīrietis uzbrucis sievietei un ar spēku, piedraudot ar ieroci, centies ievilkt viņu savā automašīnā. Olaines policijas iecirknis, saņemot aculiecinieku ziņas par iespējamu cilvēka nolaupīšanu, reaģēja nekavējoties.

Tika aizsūtītas divas patruļpolicijas ekipāžas, stāsta Valsts policijas (VP) Olaines iecirkņa kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Uğis Līcis.

Sieviete bija sveika un vesela, viņai no uzbrucēja tvēriena izdevās izsprukt, taču arī varmāka no notikuma vietas bija aizlaidies, kad ieradās policija. Likumsargiem norādīts aptuvenais virziens, kur vīrietis ar savu automašīnu devies. Talkā tika pieaicināti papildspēki un drīz vien meklētais spēkrats uziets pamests ceļmalā, nepilna kilometra attālumā no uzbrukuma vietas.

Vadītāja nekur tuvumā nebija, viņš bija nozudis mežā. Informācija, kas bija likumsargu rīcībā, neliecināja ne par ko labu un svarīgi bija atrast vīrieti agrāk kā viņš izdarītu kaur ko neprognozējamu. Policistiem talkā nākuši daži liecinieki, kuri veiksmīgas apstākļu sagadīšanās dēļ redzējuši aizdomīgo vīru. Lūk, kādas ziņas viņi snieguši izmeklētājiem.

“Es stāvēju šajā vietā. Man vīrs te regulāri peld. Mēs uz šo vietu braucam katru rītu. Mans vīrs peldējās, bet tas vīrietis te krastā izģērbās pilnīgi kails un ielēca ūdenī. Nopeldējās, apģērbās, pamanīja, ka mašīnas brauc un ātri aizskrēja uz meža pusi. Policisti piebrauca, izkāpa un jautāja man, vai es viņu redzēju? Es teicu, ka redzēju, ka viņš tur aizskrēja. Viņš bija ar gaišas krāsas mašīnu atbraucis, marku gan nepateikšu. Jā, bija tāda. Viņu pēc tam no meža izveda policisti un vēl divas mašīnas piebrauca. Aizturēja viņu. Mēs jau pēc tam ar vīru aizbraucām.”

Tika pieaicināti kinologi, kas mēģināja sameklēt vīrieti un ierocim līdzīgu priekšmetu, ko viņš izmantojis, uzbrūkot sievietei. Neilgi pēc notikuma tika aizturēts 1958. gadā dzimis vīrietis, kurš izdarītajā atzinās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas