Gobzems iesaistās Covid-19 slimnieku aprūpē

tautaruna.lv 1.novembris 2021, 12:09
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Politiķis Aldis Gobzems kopā ar savi bijušo sievu Kristu iesaistīsies Covid-19 slimnieku aprūpē. Tā politiķis paziņojis savā profilā sociālajā tīklā Facebook.

Gobzems ierakstā stāsta par savu attieksmi pret škirtos sievu, uzsverot, ka Krista bijusi viņa atbalsts ceļā uz sasniegumiem un atklāj, ka abi nolēmuši savu prasmju un iespēju robežās iesaistīties Covid-19 slimnieku aprūpē.

"Vairākas lietas. Pirmā. Kaut esam šķirti, Krista ir mans atbalsts. Ir bijušas dažādas sievietes manā mūžā, bet atbalsts ceļā uz sasniegumiem ir viņa. Skaidrs, ka nezinu, tāpat, kā to nevar zināt neviens, kas būs rīt vai parīt. Bet šodien, pārvarēt visus šķēršļus, mobingu, ļaunumu palīdz viņa.

Secīgi - es uzstāju, ka vīrieša pienākums ir spēt rūpēties par savu bērnu māti arī, ja vairs nav gredzens pirkstā. Tā dara mužiki, manuprāt. Īsts vīrietis nekad nepamet savus bērnus, lai vai kāda nebūtu dzīve. Tas ir pienākums vīrietim rūpeties. Es tā domāju. Un tā ir pareizi. Tad veidojas harmonija. Un tur, kur ir harmonija, tur ir veselība, dzīvesprieks, prasme saglabāt labo un stāvēt pāri ne tam patīkamākajam. Jā, mēs arī strīdamies, un es varu būt ļoti ass, bet tas nemaina faktu - viņa atbalsta mani, un es atbalstu viņu.

Otra lieta. Mēs, Aksela un Adrianas vecāki, esam nolēmuši savu prasmju un iespēju robežās iesaistīties kovid slimnieku aprūpē. Viens no mums jau pirmdien paraksta papīrus, otrs iesaistīsies tuvākajā iespējamā veidā un laikā. Tas ir tas, ko varam ieguldīt mēs. Rādīt piemēru cilvēcībai, atbildībai, savstarpējai cieņai un atbildībai," raksta Gobzems.

Iepriekš vēstījām, ka Gobzems sociālajā tīklā "Instagram" saviem sekotajiem pavēstīja, ka ir inficējies ar Covid-19. Pēc tam ziņu vietnē "Telegram" Gobzems tiešraidē atklāja, kā saslimis ar Covid-19 un savu pieredzi ar ārstēšanos.

Tālāk deputāts atklāja, kādēļ bijis javeic Covid-19 tests.

"Testu taisīju, jo bija kontakts ar covid pozitīvu personu, bija jāiet karantīnā. "

Gobzems apgalvoja, ka pēc pozitīvā testa saņemšanas viņam zvanījusi epidemioloģe, kuru interesējis tikai tas, kādas bijušas kontaktpersonas, nebijuši nekādi norādījumi, kāds režīms jāievēro, kādas zāles būtu jādzer, vai un kurā brīdī būtu jāsauc ātra palīdzība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas