"Neticu, nespēju pieņemt!" Sieva par deputāta Kalniņa nāvi

tautaruna.lv 29.oktobris 2021, 11:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Pēc pēkšņās diplomāta, politiķa un dzejnieka Ojāra Ērika Kalniņa došanās mūžībā viņa sieva Irma vēl pagājušajās nedēļā sociālajos tīklos vēstīja, ka nevar pieņemt vīra nāvi.
Ierakstā sociālajā tīklā Facebook viņa pateicās visiem, kas izteica līdzjūtību.

"Mīļie Ojāra Ērika Kalniņa draugi! No visas sirds pateicos ikvienam, kurš ar mani sazinājās, lai izteiktu līdzjūtību par Ojāra pāragro nāvi. Jūsu līdzjūtība un atziņas par manu dārgo mūža draugu mani aizkustināja līdz sirds dziļumam. Neticu, nevaru pieņemt. Domāju, ka Ojārs ir aizbraucis kādā Saeimas komandējumā un šovakar mani silti apskaus. Kā reiz teica viena paziņa, kurai arī vīrs miris: nevaru sagaidīt vakaru, kad aizmigšu, jo tad sapņos mēs atkal būsim kopā," viņa rakstīja.

Iepriekš rakstījām, ka par par pēkšņo diplomāta, politiķa un dzejnieka došanos mūžībā Edgara Orlova materiālā "Aizgāja vienā mirklī" izdevumā "Privātā Dzīve" runā viņa laikabiedre Ilze Jurkāne un kolēģis Saeimā Ainars Latkovskis.

Runājot par Kalniņa pēdējām dienām, Latkovskis sacīja, ka viss bija kā iepriekš.

"Vēl trešdien bija runa, ka ceturtdien strādāsim attālinātās sēdes laikā - katrs savā kabinetā vai vienā zālē. Bija doma, ka varētu pusdienas paēst kopā. No rīta Ojārs atrakstīja, ka strādās savā kabinetā. Viņš aizgāja uz tikšanos ar Igaunijas preizdentu, ielika frakcijas čatā bildes. (..) Un vakarā saņēmu ziņu, ka mājās pēkšņi devies mūžībā," atceras Latkovskis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas