Reiniks: Daļu pārliecinās vakcinēties TIKAI smagi slims vai nomiris tuvinieks

tautaruna.lv 29.oktobris 2021, 16:11
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātājs Lauris Reiniks, kurš jau iepriekš veltījis skarbu kritiku tiem, kuri atsakās vakcinēties pret Covid-19, norādījis, ka šādus cilvēkus pārliecināt spētu tikai viņu tuvinieku nāve.

L. Reiniks mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar viedokli par to, kas varētu pārliecināt tos iedzīvotājus, kuri nevēlas vakcinēties, tomēr to izdarīt.

"Vairs nekomentēšu un nerunāšu, bet lielu daļu pārliecinās vakcinēties TIKAI smagi slims vai nomiris kaimiņš, draugs, radinieks vai ğimenes loceklis. Melni, bet tā ir. Mūsu ieteikumi/aicinājumi to darīt ir kā klausīties radio. Dzirdu, bet neklausos. Nu, neko darīt," pauž dziedātājs.

Viņš arī piekrīt izteiktai domai, ka nevakcinētie vienkārši gaida uz citiem, kamēr paši ne tikai nepotējas, bet arī nesniedz nekādas alternatīvas, kā situāciju ar Covid-19 uzlabot.

Kā zināms, no 21. oktobra līdz 15.novembrim noteikti īpaši stingri noteikumi Covid-19 izplatības ierobežošanai jeb stingrais "lokdauns".

"Lokdauna" laikā ieviesti pasākumi, kas maksimāli ierobežo cilvēku no dažādām mājsaimniecībām kontaktēšanos klātienē, lai mazinātu vēl lielāku veselības aprūpes sistēmas pārslodzi, būtiskus veselības aprūpes pakalpojumu pieejamības ierobežojumus un nepieciešamību ieviest pacientu prioritizēšanu medicīniskās palīdzības sniegšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas