Roberts Fūrmanis: Man neinteresē ministru portfeļi

tautaruna.lv 29.oktobris 2021, 13:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Anesteziologs, reanimatologs, Latvijas Ārstu biedrības viceprezidents Roberts Fūrmanis vēršas pie visiem 13.Saeimas deputātiem, ministriem un citiem, kuri lielākās vai mazākās sanāksmēs, kā arī “Twitter” apspriež viņa kandidatūru Saeimas vēlēšanās un iešanu politikā.

“Es to pateikšu vienreiz un vairāk neatkārtošos: Es neplānoju iet politikā. Es nekandidēšu Saeimas vēlēšanās. Man neinteresē ministru portfeļi,” mikroblogošanas vietnē “Twitter” pauž R. Fūmanis.

Viņš uzsver, ka neskatoties uz sabiedrības spiedienu un pazemojumiem, viņš turpināšot darbu Latvijas Ārstu biedrībā līdz Latvijas Ārstu biedrības biedru kopsapulcei.

“Es turpināšu strādāt par ārstu, es turpināšu darīt visu to, ko esmu iesācis. Lūdzu turpmāk neizplatīt muļķības par manu (ne)iespējamo politisko karjeru. Punkts,” vēsta R. Fūrmaņa ieraksts “Twitter”.

Pēc Latvijas Ārstu biedrības paziņojuma par pieprasījumu demisionēt veselības ministram Danielam Pavļutam un vēl citu mediķu biedrību un arodbiedrību pievienošanos šim paziņojumam, izskanēja minējumi par iespējamo kandidatūru veselības ministra amatam. Starp potenciālajiem kandidātiem tika minēts ne tikai R. Fūrmaņa vārds, bet arī kādreizējās veselības ministres Andas Čakšas, ārsta Pētera Apiņa un deputāta Andra Skrides vārds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas