Princis Harijs noliedz baumas par slepenajiem memuāriem

tautaruna.lv 30.jūlijs 2021, 14:00
 
Reuters/Scanpix/LETA
Izdevums “US Weekly” ziņo, ka princis Harijs noliedzis nesen izskanējušās baumas, ka viena  no viņa memuāru grāmatām tikšot izdota tikai pēc viņa vecmāmiņas, karalienes Elizabetes II, nāves.

Prinča pārstāvis pavēstījis, ka karalienes nāve nav memuāru izdošanas nosacījums. Tāpat citi prinča Harija un izdevniecības vienošanās nosacījumi, par kuriem rakstīja laikraksts “Daily Mail”, arī neatbilstot patiesībai.

Baumu avots par prinča Harija slepenajiem memuāriem, kuros it kā stāstīts par karalieni Elizabeti II, esot tieši “Daily Mail”. Laikraksts vēstīja, ka prinča Harija un izdevniecības “Penguin Random House” līgums paredzēja četru grāmatu izdošanu. Par pirmās iznākšanu jau ir ziņots oficiāli, otro bija paredzēts izdot tikai pēc karalienes nāves, trešā grāmata būšot veltīta veselīgam dzīvesveidam, un tās autore būšot Harija dzīvesbiedre Megana Mārkla. Ceturtās grāmatas tēma pagaidām esot noslēpums.

Pirms kāda laika parādījās ziņas, ka princis Harijs ar izdevniecību “Penguin Random House” vienojies par savu atmiņu publicēšanu, un jau saņēmis avansu - aptuveni 20 miljonus ASV dolāru. Karaliskā biogrāfe Andžela Levina apgalvoja, ka grāmata būšot veltīta prinča Harija mātes - princeses Diānas - bojāejai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas