"Sačakarēta noskaņa"; cilvēki sašutuši par notiekošo koncertā, Dzintaru pludmalē

tautaruna.lv 30.jūlijs 2021, 13:15
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Šorīt, 30. jūlijā, Jūrmalā tika aizvadīts īpašs saullēkta koncerts, kas vienuviet pulcēja vairākus desmitus cilvēku. Koncertā uzstājās pasaulslavenā ērģelniece Iveta Apkalnas. Koncerts notika īpašā vietā, Dzintaru pludmalē, tādējādi skaistas mūzikas pavadījumā bija iespējams sagaidīt saullēktu. Par spīti skaistajai pasākuma vietai un idejai, vairāki sociālo tīklu lietotāji neslēpa sašutumu par tā norisi.

Plkst. 7:00 no rīta cilvēki pulcējās pasākumu norises vietā - pludmalē.

Lai arī koncerts notika brīvā dabā, jūras krastā, kur ir iespējams ievērot visus epidemioloģiskos noteikumus, vairāki sociālā medija "Twitter" lietotāji neslēpa sašutumu par to, ka šādā pasākumā tiek "šķiroti" cilvēki.

Pasākumu organizētāji iepriekš bija pauduši, ka ieeja koncertā ir bez maksas. Tomēr apmeklējot šo pasākumu, bija jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka koncerta apmeklētājs ir vakcinējies pret Covid-19 vai pārslimojis šo vīrusu.

Tas radīja neizprati kādam soctīkla lietotājam.

Par spīti tam, ka uz pasākumu tika aicinātas personas, kurām ir Covid-19 sertifikāts, pasākumu baudīja arī cilvēki bez tā, sēžot pludmales smiltīs otrpus žogam.

"Viņpus laba un ļauna? Vai vienkārši sačakarēta Saullēkta koncerta noskaņa, šķirojot cilvēkus..."

"Bezjēdzīgs idiotisms, zinot, ka brīvā dabā vīrusa pārnese praktiski nenotiek...," tā ierakstu komentēja, kāds "Twitter" lietotājs.

Par tradīciju Jūrmalas festivālā kļuvis pasaulslavenās ērģelnieces Ivetas Apkalnas saullēkta koncerts jūras krastā. Neparastais notikums divus gadus pēc kārtas Dzintaru pludmalē pulcēja simtiem klausītāju un sarūpēja neizmirstamu mūzikas klausīšanās pieredzi, dabas skaņām saplūstot ar karaliskajām ērģeļu stabulēm un Ivetas Apkalnas brīnišķīgo ērģeļspēli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas