Zavorotņuku baidās atstāt vienu un nedod viņai spoguli

tautaruna.lv 14.jūlijs 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas režisors Anatolijs Demidovs kp.ru pastāstīja, kā jūtas aktrise Anastasija Zavrotņuka, kas joprojām cīnās ar smadzeņu vēzi.
"Diemžēl ilgstošā ārstēšana, kā arī ķīmijterapija un hormonālā terapija negatīvi ietekmējušas Anastasijas iekšējos orgānus. Viņas sirds, aknas, nieres ir cietušas. Ir komplikācijas. Šajā sakarā tiek veikta papildu ārstēšana. Viņai ir dažas grūtības ar runas un kustību funkcijām. Un arī ar atmiņu ", pastāstīja režisors Anatolijs Demidovs.

Pēc viņa teiktā, aktrises labā roka kopš pagājušā gada ir daļēji zaudējusi spēju funkcionēt. Anastasijai regulāri tiek veiktas masāžas. Tās palīdz atveseļošanās procesā.

"Ārsti saka, ka cilvēki ar šādu diagnozi (glioblastomu) nedzīvo pietiekami ilgi, bet šķiet, ka Anastasijas gadījums ir izņēmums," uzsvēra režisors.

Aktrisi regulāri uzrauga medmāsa. Viņa daudz laika pavada savas mājas pagalmā. Zavorotņuka pārvietojas ratiņkrēslā. Slavenība lieto pretsāpju zāles. "Radinieki saka, ka viņai ir galvassāpes un pat mēdz būt īslaicīgs samaņas zudums. Bet sāpes nav tik spēcīgas kā iepriekš," sacīja Demidovs.

Māksliniece uz galvas nēsā lakatiņu, jo zaudējusi savus greznos matus. "Viņa ir mainījusies, pieņēmusies svarā, bet cenšas pierast pie sevis tādā izskatā. Viņai joprojām ir grūti pārvietoties patstāvīgi. Bet ģimenes locekļi pamanījuši, ka, runājot ar medmāsu, viņa bieži smaida, tas ir, viņa nav zaudējusi interesi par dzīvi." atklāja režisors.

Tāpat avoti, kas pietuvināti Zavorotņukas ģimenei, atklājuši, ka viņi cenšas nedot Anastasijai spoguli, lai viņa nebēdātos par savu izskatu, taču cenšas piepildīt visas citas viņas vēlmes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:40

Jaunākās diskusijas