Svārki pat skrienot maratonu! Uģa Kuģa sieva atklāj, ka viņas garderobē bikšu vairs nav

tautaruna.lv 16.maijs 2021, 15:19
 
Ekrānuzņēmums
Krišnaīti Uģis Kuģis un viņa sieva Linda kanāla STV pirmā! šovā "Mīla burbulī" atklāj, ka, pateicoties Krišņas apziņai, sieviete pilnībā mainījusi arī savu garderobi.

Linda atklāj, ka pievēršoties Krišņai, sākumā vairāk interesējusies par veselības un veģetārisma jautājumiem, bet ar laiku ieviesa izmaiņas arī savā garderobē.

Kā norāda Linda, galvenais iemesls diezgan nosedzoša apģērba izvēlei ir tas, lai viņi ar vīru pārāk nepieķertos viens otra ķermenim.

"Jo mēs neesam šis ķermenis. Mūsu filozofija to ļoti labi paskaidro un argumentē un tas ir tas, ko mēs ikdienā arī cenšamies praktizēt," stāsta Linda.

Linda savu ģerbšanās stilu sauc par vecmodīgu, jo būtībā viņas garderobē ir svārki, kas sniedzas pāri celim un augšdaļas, kas nosedz plecus.

"Nēsāt svārkus ir ļoti sievišķīgi. Tas vairāk saistīts ar smalko sievietes ķermeni un to, ka tādā veidā viņa sevi aizsargā. Kopš tās reizes es bikses vairs īsti neesmu vilkusi," par svārkiem saka Linda un piebilst, ka veiksmīgi atbrīvojusies no visām biksēm un svārkiem, kuru garums ir virs ceļa.

Kā atklāj Uģis, sieva arī 10 kilometru maratonu pamanījusies noskriet svārkos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas