VIDEO: "Tā jau ir nenovērtējama uzvara"; Samanta Tīna jūsmo par piedalīšanos Eirovīzijā

tautaruna.lv 16.maijs 2021, 13:21
 
EBU/Thomas Hanses/eurovision.tv
Dziedātāja Samanta Tīna šobrīd atrodas Roterdamā, kur aktīvi gatavojas Eirovīzijas konkursa pusfinālam. Sociālajā vietnē Instagram viņa dalījusies ar video no intervijas, kuru sniegusi šajā laikā.

Intervijas fragmentā Niki de Jāgerei, kura pazīstama kā NikkieTutorials un ir nīderlandiešu vizāžiste un skaistumkopšanas video blogere, Samanta pauž, ka viss līdz šim piedzīvotais ir bijis tā vērts, lai viņa nokļūtu uz lielās Eirovīzijas skatuves.

"Ja, man jautātu vai es ietu vēlreiz visu šo garo ceļu, lai nokļūtu uz Eirovīzijas skatuves, mana atbilde- viennozīmīgi JĀ! Esmu ļoti daudzus ar šo stāstu- sevis pieņemšanu, uzrunājusi un iedvesmojusi un tā jau ir nenovērtējama uzvara!" - pie video raksta Samanta.

Jau vēstīts, ka šonedēļ Latvijas pārstāve Samanta Tīna kopā ar delegāciju devusies uz Roterdamu, kur aktīvi iemēģina “Eirovīzijas” lielo skatuvi, lai jau pēc nedēļas, 20. maijā, piedalītos konkursa otrajā pusfinālā.

Viņas dziesma “The Moon is Rising” īsā laikā ir piesaistījusi plašu sabiedrības uzmanību un paspējusi iegūt neviennozīmīgu slavu, turklāt arī bukmeikeru vērtējumā Latvijas pārstāves izredzes pēdējo divu mēnešu laikā ir sarukušas. Ja pēc dziesmas publicēšanas martā “Betsafe” prognožu eksperti skaņdarba iekļūšanu konkursa finālā vērtēja ar 50% varbūtību, tad tagad tie ir vien 37%.

Kopumā otrajā dziesmu konkursa pusfinālā piedalīsies 17 skaņdarbi, un 10 no tiem iekļūs finālā. Dziesmas “The Moon is Rising” iespēja uzvarēt pusfinālā bukmeikeru skatījumā tiek vērtēta vien ar 1% iespējamību, taču tikpat zemas izredzes tiek lēstas vēl piecām citām dziesmām no šī paša pusfināla. Tikmēr kā izteikts ekspertu favorīts otrajā pusfinālā izvirzās Šveices dziedātājs Gjon’s Tears ar izjusto dziesmu “Tout I’Univers”, kuram “Betsafe” bukmeikeri prognozē uzvaru ar stabilu 47% varbūtību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:21

Jaunākās diskusijas