Traģiski gājis bojā amerikāņu reperes Nikijas Mināžas tēvs

tautaruna.lv 15.februāris 2021, 17:45
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Sestdien slimnīcā miris amerikāņu reperes Nikijas Mināžas tēvs Roberts Mināžs. Vīrieti piektdienas vakarā Ņujorkā notriekusi kāda automašīna, kuras vadītājs pametis notikuma vietu, vēsta "New York Times".
64 gadus vecais reperes tēvs slimnīcā nonācis kritiskā stāvoklī. Diemžēl Roberta Mināža dzīvību nebija iespējams glābt, un nākamajā dienā viņš mira. Notikušā apstākļu izpēti pārņēmusi policijas slepkavību izmeklēšanas nodaļa.
Reperes pārstāvji apstiprināja faktu, bet sīkākas detaļas par notikušo atteicās sniegt.
Nikijas Mināžas (38) vecāki uz ASV pārcēlās no Trinidādas. Repere iepriekš atzinusi, ka viņas bērnību aizēnoja vardarbība ģimenē. Vienā no šādām epizodēm viņas tēvs mēģinājis nodedzināt ģimenes māju. 2015. gada intervijā Mināža noliedza, ka tēvs būtu bijis vardarbīgs pret viņu. "Es vienmēr dzirdēju viņu kliedzam un lamājoties. Tas lika man domāt, ka tā ir norma, jo es vienmēr viņu redzēju šādi komunicējot," atklāja māksliniece. Senākās intervijās Mināža arī atzina, ka baidījusies par savu māti un centusies viņai palīdzēt, lai sieviete varētu pamest savu vardarbīgo vīru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:40

Jaunākās diskusijas