Eksperti lēš, kurā grūtniecības mēnesī varētu būt Megana

tautaruna.lv 15.februāris 2021, 18:17
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Dienu pēc prinča Harija un sievas Meganas paziņojuma par ģimenes pieaugumu, savas prognozes, kurā grūtniecības mēnesī ir Saseksas hercogiene, izteikuši karaliskās ģimenes eksperti.

Jau vēstīts, ka ģimenes pieaugumu un ziņu, ka pāra dēliņš Ārčijs kļūst par lielo brāli māsiņai vai brālītim, Saseksas hercogs un hercogiene atklāja ar fotogrāfiju, kurā Megana redzama ar manāmu vēderiņu.

Karaliskās ģimenes pētnieki jau prognozējuši, kurā gaidību mēnesī pašlaik ir Megana. Tiek uzskatīts, ka pāris ģimenes pieaugumu varētu sagaidīt jūnijā vai jūlijā, līdz ar to eksperti uzskata, ka Megana ir piektajā grūtniecības mēnesī.

Tradicionāli karaliskās ģimenes pārstāvji par ģimenes pieaugumu paziņo trešajā grūtniecības mēnesī, bet pēc pāra kopbildes spriežot, prinča Harija un Meganas bērniņš ir jau daudz lielāks.

Parasti karaliskās ģimenes locekļi nenorāda precīzu laiku, kad gaidāmas dzemdības, taču dod mājienu par aptuveno laiku.

Jau vēstīts, ka Saseksas hercogs un hercogiene Valentīna dienā paziņojuši faniem iepriecinošus jaunumus par ģimenes pieaugumu.vPāra tuvs draugs, fotogrāfs Misans Harimans iemūžinājis pāri skaistā kopbildē, kurā redzams Meganas grūtnieces vēderiņš. "Mega, es biju klāt tavās kāzās, lai pieredzētu jūsu stāsta sākumu un, mans draugs, esmu pagodināts iemūžināt to, kā tas aug," pāri ar ģimenes pieaugumu sveic fotogrāfs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:44

Jaunākās diskusijas