Latvijas mūziķis aicina nedoties uz sestdien gaidāmajiem protestiem

Viktorija Gabrjuna 11.decembris 2020, 15:30
 
Aigars Eglīte/F64
"Duets Sandra" mūziķis Andris Brīnums sociālajā tīklā Facebook aicina "cilvēkus ar smadzenēm" nedoties un plānoto protesta akciju un sapulci, kas tiks organizētas Rīgas centrā.
Brīnums raksta, ka Covid-19 dēļ izveidojusies situācija ir neprognozējama un, komentējot valdības pieņemtos lēmumus par ierobežojumiem, viņš uzsver, ka grūti visu izdarīt pareizi.

"Lasot rakstus par 12. decembra bļaustīšanās pasākumiem pie Brīvības pieminekļa un mūsu likteņupes krastmalā, nevaru būt malā. Mēs visi dažreiz kļūdamies, arī valdība, man arī daži liegumi liekas nesaprotami, bet šī situācija ir neprognozējama un grūti visu izdarīt pareizi, šajā situācija neviena valdība nebūtu super pareiza. Tāpēc aicinu cilvēkus ar smadzenēm nedoties uz šiem pasākumiem, bet labāk ievērot ārkārtas stāvokļa likumus, lai mēs ātrāk izkļūtu no šīs ķezas," aicina Brīnums.

Viņš atklāj, ka arī pats nonācis neapskaužamā situācijā.

"Arī man nav darba, koncerti aizliegti, pabalstu nav, varētu iet un baurot, bet saprotu situāciju un to darīt nevienam neiesaku," viņš piebilst.

Kā zināms, Rīgas domē saņemti divi pieteikumi par sapulcēm sestdien, 12. decembrī, kurās sanākušie protestēs pret valstī noteiktajiem ierobežojumiem Covid-19 apstākļos, kā arī akcentēs nepietiekamu atbalstu uzņēmējiem un strādājošajiem. Abi rīkotāji apsolījuši, ka mītiņos atbilstoši šā brīža noteikumiem piedalīsies ne vairāk kā 25 dalībnieki, turklāt ievēros visus drošības pasākumus, tajā skaitā lietos maskas.

Tāpat kļuvis zināms, ka atcelts sestdien, 12.decembrī, Rīgā plānotais gājiens uz Saeimu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas