FOTO: Ieva Florence dalās ar bezrūpīgu fotogrāfiju

Anete Ošleja 13.decembris 2020, 15:40
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Aktrise Ieva Florence Instagram dalījās ar jauku fotogrāfiju, kurai bija pievienojusi klāt savu 2020. gada atziņu.

Aktrise dalījās ar prieka pilnu fotogrāfiju, kurā bija redzama starp birstošām pūkām.

Viņa aicināja visus priecāties un būt priecīgiem, šajā laikā, kad mums visapkārt ir tik daudz nopietnības. Ikdienā prieku var uzburt pat ar vismazākajiem niekiem, ir jāmēģina pamodināt sevī iekšējo bērnu.

"Prieku radīt ar nieku, ar mazu pūkas pieskārienu... Vai ar daudz pūkām, kas iet pa gaisu atgādinot sniegu. Kā maza meitene es priecājos un pūkojos, un smējos..."

Aktrise atzīst, ka ikdienas steigā mēs bieži vien mēdzam aizmirst par prieka sajūtu, kas mums visiem ir tik nepieciešama. Ir svarīgi savu iekšējā bērna prieku nepazaudēt, tas ļaus saglabāt pozitīvismu ikdienas grūtajos brīžos.

"Bet mēs bieži aizmirstam to prieku, kas katrā no mums ir jau no mazotnes. To saucu, par maza bērna prieku, kas ar acīm Pasauli uzlūko tik jaunu un lielu. Tik neparastu un brīnumiem bagātu."

Ieva uzsver, ka priecāties mēs varam par jebko. Svarīgi ir piešķirt kādam notikumam, lietai vai darbībai brīnumu un mums viss izdosies. Pašas drūmākās dienas mēs spēsim iezīmēt priecīgākā gaisotnē.

Šajā ziemā, decembrī aktrise aicina cilvēkus būt saudzīgiem vienam pret otru, rūpēties par tuvākajiem, lai rastu mieru gan sevī, gan citos.

Ieva Florence-Vīksne ir latviešu aktrise un modele. 2017. gadā kļuva par Dailes teātra štata aktrisi. Dailes teātra izrādēs piedalās jau kopš 2014. gada. Zināma ar Ilzes lomu seriālā "Šķiršanās formula", Dinas lomu seriālā "Viņas melo labāk", Signes lomu seriālā "Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums" un Lindas lomu filmā "Blēži''.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:10

Jaunākās diskusijas