Zināms, kā Viljams un Keita rīkojās, kad uzzināja par Meganas spontāno abortu

tautaruna.lv 5.decembris 2020, 12:40
 
AP/Scanpix/Leta
Avots atklājis, ka princis Viljams un viņa sieva Keita Midltone esot sazinājušies ar princi Hariju un Meganu Mārklu pēc tam, kad Saseksas hercogiene piedzīvojusi spontāno abortu, raksta "The Mirror".

Tiek vēstīts, ka Meganas un prinča Harija traģiskais bērniņa zaudējums esot sautuvinājusi abus pārus.

Karaliskās ģimenes eksperte Keitija Ničola žurnālam "OK!" pastāstījusi, ka Viljams un Keita esot jūlijā sazinājušies ar Hariju un Meganu, lai paustu savu atbalstu.

"Es nezinu, vai karaliskā ģimene zināja, ka viņa to paziņos publiski, bet viņi domāja, ka tas ir drosmīgs solis. Es domāju, ka šāda veida situācija palīdzēs nolīdzināt nesaskaņas un apvienos ģimei. Šādi grūti laiki iedrošina komunikācijai," pauda eksperte.

Iepriekš daudz tika vēstīts par nesaskaņām abu brāļu starpā un augošo spriedzi, īpaši pēc Harija un Meganas lēmuma atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas.

Jau vēstīts, ka nesen Megana rakstā izdevumam "New York Times" atklājusi, ka vasarā piedzīvojusi spontāno abortu.

Mārkla jūlijā sajutusi asas sāpes, kamēr mainījusi dēla Ārčija autiņus. Viņa esot kopā ar dēlu gulējusi uz grīdas no sāpēm un dziedājusi šupuļdziesmu, lai abus nomierinātu. "Kamēr turēju rokās savu pirmdzimto, zināju, ka zaudēšu otru bērniņu," atklāta ir Megana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas