Atklājas nepatīkamas detaļas par Eltona Džona pirmo laulību

tautaruna.lv 30.augusts 2020, 14:21
 
AFP/Scanpix/Leta
Eltona Džona bijusī sieva Renāte Blauela apgalvojusi, ka mēģinajusi izdarīt pašnāvību, kad vīrs jau trešajā medus mēneša dienā pateicis, ka laulība neizdosies. Eltons Džons bijušajai sievai velta skarbus vārdus par šādiem apgalvojumiem, raksta "Daily Mirror".

73 gadus vecais dziedātājs apgalvojo, ka Blauela ar šādiem publiskiem apgalvojumiem cenšas "aptraipīt viņa vārdu" un iegūt naudu.

Renāte publiski apgalvoja, ka centusies izdarīt pašnāvību pēc tam, kad Eltons viņai pateicis, ka laulība ir neizdevusies medus mēneša trešajā dienā. Avots apgalvo, ka sieviete nogādāta slimnīcā, bet Eltons viņu tur pat neesot apciemojis.

Renāte iesniegusi prasību, kurā pieprasa zaudējumu atlīdzību 3 miljonu sterliņu mārciņu apmērā no Eltona Džona par to, ka viņš publiski apspriedis abu laulību.

Pēc šķiršanās pāris vienojās publiski neapspriest savu laulību, lai Renātei būtu iespējams dzīvot privātu dzīvi. Viņa norāda, ka Eltona biogrāfiskā grāmata "Es, Eltons Džons" un filma "Rocketman" ir atjaunojušas publikas interesi par viņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas