"Šādā karstumā, vecumā un pēc operācijas!" Rīgā uz soliņa atrod saļimušu cilvēku

tautaruna.lv 30.augusts 2020, 11:02
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Kāda Āgenskalna iedzīvotāja Rīgā dalījusies ar piedzīvoto pie Māras dīķa. Inguna palīdzējusi sirmgalvim, kurš pēc operācijas izrakstīts no slimnīcas, taču bezspēkā saļimis uz parka soliņa.

"Situācija pirms stundas parciņā pie Māras dīķa - ejam ar mazo uz rotaļlaukumu, skatos, pie soliņa uz trotuāra guļ vīrietis, apkārt mētājas kaut kādas papīra lapas.

Pieeju klāt,kungs diezgan nesakarīgi runā, bet var saprast, ka dzīvo tepat netālu un ir norūpējies par papīriem, ko nevar pacelt, jo pats nevar piecelties - esot galva noreibusi.

Kā izrādās,tie papīri ir izraksts no slimnīcas.Viņš šodien izrakstīts pēc operācijas un palaists mājās viens! Šādā karstumā,vecumā un pēc operācijas!

Ekrānuzņēmums

Lieki piebilst,ka neviens pie sirmā kunga nebija piegājis.. Kamēr skaidroju situāciju un domāju, vai saukt NMPD, pie mums pienāca ģimene ar zīdaini ratiņos. Paldies jaunajam vīrietim,kas uzņēmās kungu nogādāt mājās. Ir tomēr labi un iejūtīgi cilvēki!" priecīga par situācijas atrisinājumu ir Inguna.

Komentāros cilvēki pauž neizpratni par šādu slimnīcas rīcību, uzskatot, ka ārstniecības iestādei ir pienākums sazināties ar pacientu piederīgajiem, lai viņi droši nonāktu mājās, īpaši pēc piedzīvotas operācijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:02

Jaunākās diskusijas