Harijs un Megana slepeni nopirkuši māju; dzīvos kaimiņos slavenībām

Baiba Puriņa 13.augusts 2020, 11:00
 
PA/Scanpix/Leta
Princis Harijs un Megana Mārkla ir slepeni iegādājušies īpašumu Santabarbarā, vēsta "Daily Mirror".

Izrādās, ka šajā vietā īpašumi ir arī tādām pasaules slavenībām, kā Bredam Pitam, Gvinetai Paltrovai, Oprai Vinfrijai un Elenai Dedženeresai.

Pāris pametis savu 18 istabu savrupmāju Losandželosā un pārcēlušies uz Santabarbaru, kur plāno audzināt dēlu Ārčiju. Šeit pārim būs arī jauni kaimiņi, piemēram, aktrise un uzņēmēja Gvineta Paltrova, kura par apkaimi paudusi sajūsmas pilnus vārdus arī savā dzīvesstila blogā.

Šeit dzīvo arī sarunu šovu vadītāja Opra, kurai pieder 90 miljonus ASV dolārus vērta villa ar milzīgu pagalmu un skatu uz jūru.

Komiķe Elena Dedženeresa, kura apciemoja pāri arī viņu mājās Lielbritānijā pēc Ārčija dzimšanas, šajā apkaimē iegādājusies vairākas mājas.

Pirms šķiršanās, šeit milzīgs īpašums piederēja arī aktieriem Bredam Pitam un Andželinai Džolijai. Pits māju iegādājies par 4 miljoniem ASV dolāru un ģimene ar bērniem uz šejieni devusies brīvdienās.

Arī aktrisei Drū Berimorai agrāk šeit piederējusi māja, kuras dārzā viņa apprecēja savu nu jau bijušo vīru Vilu Kopelmanu.

Harijs un Megana nolēma pamest iepriekšējo apmešanās vietu, lai atrastu ko privātāku, taču avoti apgalvo, ka milzīgā savrupmāja nebija "viņu stilā" un Harijs dodot priekšroku mazākiem īpašumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas