Latvijas šovu zvaigzne Vācijā nonāk neapskaužamā situācijā

tautaruna.lv 16.augusts 2020, 14:07
 
facebook.com
Kamēr populārais ”Saimnieks meklē sievu” varonis Aivars Dimitrijevs turpina izaugsmi Vācijas vistu fermā, Latvijā ar viņa mantu notiek lietas, ko saimnieks nespēj ietekmēt. Kā atklāj Aivars, ja viņš drīzumā netiks uz Latviju sakārtot lietas, var nākties zaudēt vairākus tūkstošus, raksta "skaties.lv".

Aivars Vācijas vistu fermā strādā jau gandrīz pusgadu, bet nu īpaši saasinājies jautājums par nokļūšanu mājās. Saimnieks izlēmis darba devējam lūgt iespēju uz drīzumā atgriezties, lai sakārtotu divus jautājumus.

Viens ir papīru sakārtošana Latvijā. ”Aizbraucot atstāju nesakārtotas dažas papīru lietas. Atstāju pilnvaras rīkoties tēvam, taču nezināju, ka pilnvarās jābūt vienai niansei.

Nu man dēļ šī sūda jābrauc mājās, jāsakārto papīri, pretējā gadījumā draud 2000 eiro sods,” dusmojas Aivars.

Nu viņš nokļuvis nelāgā situācijā - darba devējam Vācijā nepieciešami strādnieki, un pēc nostrādāta pusgada vēl uz mājām īsti braukt nepiedāvā, taču laiks turpina ritēt un sods draudīgi klauvē pie durvīm. Saimnieks ar skumjām rēķina, ka var nākties visu Vācijā iekrāto pazaudēt, maksājot nenozīmīgu sodu par, kā Aivars uzsver, ”papīru kārtošanu”.

”Es negribu tā vienkārši pazaudēt divus tūkstošus viena papīra dēļ! Kāda man tad bija jēga te braukt strādāt, un pelnīt, ja Latvijā man tajā pat laikā viena nieka dēļ grib uzlikt 2000 sodu?

Tāda ir Latvijas valsts!” dusmīga Aivars.

Taču tas nav viss - Aivars pa šo laiku pamanījies Latvijā pazaudēt vēl 300 eiro! Šo summu viņa tā arī nav atgriezusi kāda sieviete, kurai saimnieks, labu gribēdams, izpalīdzējis pirms prombraukšanas.

Kā skumji secina saimnieks, no kļūdām jāmācās. ”Otrreiz nevienam vairs neuzticēšos, kaut ko no sirds darot. Labās sirds dēļ esmu zaudējis naudu. Diemžēl to labo sirdi daudzi grib izmantot,” secinājis saimnieks.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas