Ezotēriķe iesaka nepirkt biļetes lidojumiem, neplānot ceļojumus

Viktorija Gabrjuna 16.augusts 2020, 13:42
 
AFP/Scanpix/LETA
Pazīstamā sieviešu biedrības vadītāja un ezotērikas speciāliste Elita Drāke aicina šobrīd pilnībā koncentrēties uz šodienu un neskriet nākotnē, raksta "skaties.lv".
Lai gan šobrīd arvien skaļākas kļūst sarunas par to, kas varētu būt sagaidāms nākotnē, un ļaudis atsāk plānot ceļojumus, ezotērikas eksperte aicina vēl nesteigties.

‘’Tie, kuri skries nākotnē, zaudēs kā emocionālā, tā materiālā ziņā. Šobrīd, kamēr nezinām, kas un kā būs, vispareizākais ir koncentrēties uz vienu dienu.

Te un tagad darīt labāko, ko vari izdarīt,’’ tā Drāke. Viņa aicina šobrīd pilnībā koncentrēties uz šodienu un neskriet nākotnē - tas radīs vien lieku stresu.

‘’Nepirkt biļetes lidojumiem, neplānot ceļojumus. Nepirkt drēbes, jo šobrīd nezinām, kāda veida drēbes turpmāk būs vajadzīgas. Netērēt līdzekļus un emocijas, plānojot īpašus atvaļinājumus.

Mums jāpārstāj gaidīt, kad viss atgriezīsies tā, kā bija un jāatceras - tā, kā bija, vairs nebūs. Ir jāaizmirst to, kas bija un jākoncentrējas tam, ka šodien spīd saule un jādomā, ko šodien varam izdarīt.

Viņa akcentē atšķirību - jā, ir jāturpina sapņot un uzstādīt sev mērķus, taču nedrīkst to visu darīt panikā. Jā, drīkst izsapņot kādu nākotnes ceļojumu, taču nevajadzētu paniski iegādāties biļetes un to histēriski plānot jau tuvākajā laikā, baidoties ko nepaspēt.

‘’Gan ‘’Covid-19’’ pandēmija, gan nesenais sprādziens ir norādes uz to, ka nelaimes un dabas stihijas - viss ir ārpus cilvēka kontroles, un mēs to varam vai nu pieņemt vai nepieņemt,’’ skaidro Drāke.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:32

Jaunākās diskusijas