VIDEO: Reiniks pamatīgi sadusmo sekotājus

tautaruna.lv 27.jūnijs 2020, 12:41
 
Dāvis Ūlands/F64
Visa Latvija aizvadījusi vasaras jestrākos svētkus- Jāņus un mūziķis Lauris Reiniks tajos pamanījies gūt arī jaunu pieredzi.

Sociālajā vietnē Instagram Reiniks publicējis video, kurā redzams, kā svētku laikā gatavojis vēžus.

"Nu kā tad nolīgojāt, draugi? Visi dzīvi, sveiki, veseli? Es jā. (Jāņu rītā gan bija tā un tā). Bet vēži gan nē. Pirmo reizi izbaudīju šādus priekus. Un uzzināju, ka Latvijā tagad dzīvo negantie amerikāņu vēži, kas arī tika saķerti un izvārīti.

Ko es teikšu? Vairāk pats process ir interesants nekā tā gaļa no astes un spīlēm. Nu kā ar sēmuškām. Knaksties un nosit laiku. Bet tā jau garšīgi," atklāj Lauris.

View this post on Instagram

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Video gan izpelnījies arī kritiku. Vairāki Laura fani nav sajūsmā par video redzēto un pārmet mūziķim dzīvu vēžu likšanu verdošā ūdenī.

"Diezgan sadistiski! Dzīvu iemest verdošā ūdenī, bet... ne velti ir teiciens - visnežēlīgākā būtne uz pasaules ir cilvēks! Rij visu, kas kustās!" sašutusi ir komentētāja.

Lauris gan nav samulsis un atbildējis: "Kā man paskaidroja saimnieki, šie ir signālvēži, jeb amerikāņu vēži. Kāds tos salīdzinoši nesen ievedis Latvijā un tie ir ļoti savairojušies. Un viņi galīgi nav jauki dzīvnieciņi, jo terorizē un iznīcina mūsu pašu vēžus un citas dzīvas radības upē... Šos pat iesaka ķert un ēst. Es saprotu, ka skatīties, kā tos gatavo, varētu būt nepatīkami, bet ko var darīt. Tā tas ir no laika gala darīts. Arī restorānu virtuvē labāk neatrasties, lai neredzētu, kā gatavo citas maltītes. Īpaši veğetāriešiem. Katrā gadījumā šis ir tīri informatīvs video, kā tās lietas notiek. Nestrīdēsimies te lūdzu. Cik cilvēku, tik ēšanas paradumu. Peace!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas