Mediji vēsta par jaunumiem Šūmahera ārstēšanā

tautaruna.lv 13.jūnijs 2020, 11:32
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Šogad aprit seši gadi kopš F1 leģenda Mihaels Šūmahers slēpošanas laikā Alpos guva smagu galvas traumu. Kopš tā brīža presē atrodama visai skopa informācija par viņa veselības stāvokli. Tiesa, kā vēstra franču laikraksts "Le Dauphine" jau tuvākajā laikā sportistam tiks veikta operācija.
Kā noskaidrojis medijs, tad tuvāko dienu laikā Šūmaheram tiks veikta cilmes šūnu operācija, ar kuras palīdzību tiks mēģināts atjaunot viņa nervu sistēmu.

Operācijas veikšanas uzticēta kardiologam Filipam Menažē.

Tiesa, sīkākas detaļas par gaidāmo procedūru atklātas netiek.

Kā zināms, ka pēc 2013.gadā piedzīvotās traģēdijas Šūmahers ilgu laiku pavadīja slimnīcā, bet pēc tam tika pārvests uz savu villu Šveicē.

Izdevums "Express" vēsta, ka vēl 2014.gadā bija zināms, ka sportists ir daļēji paralizēts un atrodas ratiņkrēslā. Viņa bijušās komandas "Ferrari" komandas vadītājs Žans Tods toreiz informēja, ka sportists turpina cīnīties par savu dzīvi.

Pirmajā intervijā, ko pēc vīra negadījuma sniegusi leģendārā sportista sieva Korīna norādīts, ka viņa ir ļoti pateicīga visiem tiem cilvēkiem, kuri palīdzējuši sportista atlabšanas procesā un ir kopā ar viņiem šajā grūtajā atlabšanas procesā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas