Rebekas Kohas līgavainis glaimo mīļotajai

tautaruna.lv 11.maijs 2020, 20:52
 
Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency
Pavisam nesen ar sociālā tīkla instagram palīdzību par saderināšanos paziņoja Latvijas labākā svarcēlāja Rebeka Koha un viņas mīļotais Mohameds Ibrahims Moāzs no Kataras, kurš šodien daiļavai veltījis ārkārtīgi skaistus vārdus.
"Trūkst vārdu, lai aprakstītu tavu daili. Bet tu esi kā narkotika, bez kuras nevaru," vēstījumā topošajai sievai raksta sportists no Kataras. Savukārt Rebeka atbildē norādījusi, cik ļoti mīl savu līgavaini un ir laimīga, ka viņai ir kāds, kurš tik ļoti viņu novērtē.

Ekrānšāviņš no instagram

Jau vēstīts, ka par abu attiecībām plašākai publikai tika pavēstīts pirms vairākiem mēnešiem. Savā «Instagram» kontā spēcīgais un eksotiskais jauneklis ir norādījis, ka viņa sirdi ir iekarojusi Rebeka Koha. Savukārt Rebeka savā «Instagram» kontā atklāj, ka vislabākās ir tās dienas, kas ir pavadītas kopā ar Moāzu. Rebeka ļoti drosmīgi savā «Instagram» profilā atspoguļo savas jūtas un dvēseles stāvokli, kā arī pukojas uz vīrusa dēļ slēgtajām valstu robežām, bet komentēt savas attiecības sarunā ar »Vakara Ziņām« viņa tomēr pagaidām atturējās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:37

Jaunākās diskusijas