Viņķele komentē "izgājienu" karantīnas diskotēkā

tautaruna.lv 11.maijs 2020, 11:30
 
Oksana Džadana/F64
Pēc tam, kad veselības ministre Ilze Viņķele izpelnījās asu kritiku par dalību Kārļa Ķilkuta "karantīnas diskotēkā" tiešsaistē, šo incidentu komentējusi arī viņa pati. Malā nepalika arī mūziķis Andris Kivičs, paužot savu viedokli par notikušo.

Mikroblogošanas vietnē Twitter Viņķele atsaucas uz kādu savu citātu nesenā intervijā.

''Man nav bail no manām bailēm. Man nav bail izgāzties. Man nav bail kādam nepatikt," pauda Viņķele, izskato pateicību gan Ķilkutam par dalību projektā, gan visiem palika mājās un "izdejoja mājās".

Tā Viņķele komentēja dalību tiešsaistes diskotēkā, kur galveno neizpratni sabiedrībā radīja ministres izmantotie žesti (vidējo pirkstu rādīšana).

Tikmēr komentētāji sadalījušies divās frontēs. Daļa pauž uzmundrinošus vārdus ministrei.

"Paldies par to, ka neesat sausiņš un paliec mājās ietvaros, uzmundrinat un liekat izdejoties. Man patīk celmlauži, kuri lauž stereotipus un nesēž tronī, bet izklaidējas kopā ar visiem pārējiem. Neņemiet neko personiski!" teikts ka'dā komentārā.

Savukārt daļa turpina kritizēt Viņķeles uzvedību. Tostarp, malā nepalika arī mūziķis Andris Kivičs.

Citāts, ievērojot autora raksta stilu.

"Kad nebūs ww2 upuru piemiņas diena, kad beigsies kovids, kad mediķi dabūs solīto, un kad tu dabūsi mandātu, močī diseni ar fakučiem kaut 5 stundas.Tagad tas ir neveikls mēģinājums saglābt politisko un arī personisko aroganto, paštaisno un nosodošo PR uz naivās tautas rēķina," raksta Kivičs.

Jāatgādina, ka iepriekš producents Juris Millers sociālajā tīklā Facebook paudis sašutumu par veselības ministres Ilzes Viņķeles dalību Kārļa Ķilkuta tiešsaistes diskotēkā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas