Sindija Vilde pārcēlusies uz Portugāli un krasi mainījusi dzīvi

Viktorija Gabrjuna 16.aprīlis 2020, 17:20
 
Aigars Eglīte/F64
Populaŗā pasākumu rīkotāja Sindija Vilde vēl pirms ārkārtējās situācijas izsludināšanas paspēja pārcelties uz Portugāli, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Jauna dzīve villā Portugālē" izdevumā "Privātā Dzīve".
Sindija stāsta, ka dzīvo Portugāles vidienē, diezgan dziļos laukos, kur tuvākais ciems un veikals ir 12 kilometru attālumā.

Viņa dzīvo un strādā "Retreat & Art Boutique" villā, kur ir zirgi, palšas teritorijas, dārzi, olīvkoku plantācijas, vīģes koki, apelsīnu, citronkoku dārzi, dīķis, baseins un daudz kas cits, kas, pēc Sindijas teiktā, nepieciešams viņai, lai sevi pilnveidotu.

Vilde stāsta, ka Covid-19 izplatības dēļ villā patlaban atceltas visas viesu rezervācijas un iestājies mierīgs restartēšanās periods, taču vīrusa krīzes dēļ ir samazināts darbinieku skaits un villas iemītnieki daudz ko dara paši, tostarp, stāda, ravē, pļauj zāli, tīra un kopj zirgus.

Vilde uzsver, ka ir ļoti mainījies viņas režīms - viņa mostas sešos no rīta, ļaujas meditācijai un jogai, astoņos dodas uz darbu, pēc darbadienas ļaujas saviem hobijiem, gatavo villas iemītniekiem vakariņas, bet jau ap desmitiem dodas pie miera.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:26

Jaunākās diskusijas