"Lauku sētas" vadītāju nākas vest uz slimnīcu

tautaruna.lv 27.marts 2020, 16:50
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Daļa TV skatītāju joprojām bailēs saraujas, kad no ”Lauku sētas” tiek izbalsots dalībnieks un Jānis Rāzna pret akmeni sasit šķīvi ar šā dalībnieka vārdu, un lauskas lido uz visām pusēm. Vienā no šādām reizēm šova vadītāju steidzīgi nogādāja slimnīcā.

Portāls skaties.lv vēsta, ka vienā no izbalsošanām šķīvja lauskas ietriekušās paša Jāņa rokā, un šova vadītājs vests uz slimnīcu. ”Visi, kuri man kādreiz ir aizrādījuši, ka pārāk stipri situ šķīvjus, tagad var mierīgi uzelpot! Ja ieskatās, var redzēt, ka pēdējās sērijās man uz labās rokas, starp rādītājpirkstu un plaukstu, ir plāksteris. Lūk, zem plākstera ir apmēram 1,5 cm plata, bet ļoti dziļa brūce, kuru dabūju ar šķīvja lausku, brīdī, kad šķīvis tika sasists. Beigu beigās, dabūju braukt uz Saldu, uz slimnīcu, kur “ātrajos” man uzlika trīs šuves,” portālam atklāj Jānis Rāzna.

Tiesa, nelāgais incidents nav licis mainīt spēles noteikumus - šķīvji joprojām plīsīs, un Jānis nebaidīsies tos triekt pret akmeni!

Izskatās, ka šovā neiztikt bez mediķu palīdzības. Jau vēstījām, ka viena no sērijām izvērtās negaidīti dramatiska - viens no dalībniekiem, veicot pirmos lauku darbus, saļims, un pārējie sauca "ātro palīdzību".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas