Liepnieks stāsta, kuram Rīgas mēra kandidātam vajadzētu "iznākt no skapja"

Baiba Puriņa 8.marts 2020, 11:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Sabiedrisko attiecību speciālists Jurģis Liepnieks sarunu šovā "Pāļa bazars" atklājis, kuram Rīgas mēra amata kandidātam, viņaprāt, būtu "jāiznāk no skapja".

Raidījuma vadītājs lūdz Liepnieku komentēt katru no Rīgas mēra amata kadidātiem.

Liepnieks norāda, ka Nacionālās apvienības un Latvijas reģionu apvienības kandidātam Eināram Cilinskim ir laiks "iznākt no skapja". "Latvijas politikā, ja esi gejs, tad labāk "iznākt no skapja", " uzskata Liepnieks.

Liepnieks uzskata, ka Jaunās vienotības kandidāts Vilnis Ķirsis arī nekļūs par mēru, jo viņš nemaz "negrib būt mērs". "To mēs redzējām tajos brīžos, kad bija iespēja jau ņemt varu, bet viņi negrib," norāda Liepnieks un atklāj, ka neuzskata, ka Ķirsis varētu vadīt Rīgu.

Par partijas "Saskaņa" kandidātu Konstantīnu Čekušinu Liepniekam neesot viedoklis, jo šo kandidātu viņš nepazīstot, bet esot dzirdējis, ka politiskajās aprindās par viņu labi izsakoties.

Par Burovu, kurš ir partijas "Gods kalpot Rīgai" kandidāts, Liepnieks norāda, ka Burovs bija labs izpilddirektors, taču kā mērs viņš esot "neadekvāts" un "katastrofa". Savukārt par partiju "Attīstībai PAR" un "Progresīvie" kopīgā saraksta kandidātu Staķi Liepnieks izsakās pozitīvi, lai gan priekšvēlēšanu reklāma viņam sķietot "par saldu".

JKP kandidātu Jurašu Liepnieks dēvē par "kokainu" un norāda, ka, viņaprāt, šajā partijā nav neviena, kurš kaut ko varētu vadīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:37

Jaunākās diskusijas