Džilindžera sieva atklāj, kādas patiesībā ir viņas attiecības ar vīra bijušajām sievām

Baiba Puriņa 4.marts 2020, 14:06
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Mārketinga un komunikācijas speciāliste, kā arī grāmatas "Sestā sieva" autore Inga Grencberga žurnālā "Ieva" Agneses Meieres materiālā "Būt pašai, nevis aiz kāda" atklāti stāsta par savām attiecībām ar Džilindžera bijušajām sievām.

Grencberga intervijā atklāj, kādas ir viņas attiecības ar Elīnu Maliginu, Daci Rukšāni un Binniju Ārbergu, kuras visas ir bijušas laulībā ar režisoru.

"Man ir labas attiecības ar Elīnu, savukārt ar Daci draudzējamies virtuāli, kur šad tad uzrakstām pa komentāram. Esmu lasījusi Daces romānus, arī vīrs par viņu stāstījis. Binniju un citas sievas es nepazīstu," stāsta Inga.

Viņa pauž, ka, viņasprāt, Džilindžers ir tas, kurš mācējis visās savās sievās atklāt radošumu un tās motivējis. "Binnija atvēra salonu, Dace sāka rakstīt, Elīna gleznot. Arī es esmu uzrakstījusi grāmatu," norāda Inga.

Jau vēstīts, ka Inga viesojās sarunu šovā "Starp mums runājot", kur nekautrējās atklāti pastāstīt par saviem strīdiem ar vīru: "Tagad es diezgan pastāvu uz to, kā es domāju. Protams, ir reizēm gadījies, ka viņš alojas, es alojos."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas