Kiviču pāris sevi salīdzina ar princi Hariju un Meganu

tautaruna.lv 10.janvāris 2020, 14:30
 
Ekrānšāviņš no instagram
Pēc britu prinča Harija un viņa sievas Meganas Mārklas paziņojuma, ka viņi atsakās no karalisko pienākumu pildīšanas savu viedokli par karalisko pāri pauda arī mūziķa Andra Kiviča sieva Liene Kiviča.

Liene neslēpj sajūsmu par karalisko pāri.

"Ļoti cienu šo burvīgo pāri, kas turas pie savām vērtībām," raksta Kiviča.

Tāpat viņa karalisko pāri nodēvējusi par domubiedriem.

Ekrānšāviņš no video

Jāatgādina, ka Lielbritānijas princis Harijs un viņa dzīvesbiedre Megana Mārkla trešdien nāca klajā ar pārsteidzošu paziņojumu, ka viņi nolēmuši samazināt savu lomu karaļnama pārstāvēšanā.

Pāris savā paziņojumā informēja, ka pavadīs kādu laiku Ziemeļamerikā un pārtrauks ilgi uzturētās attiecības ar presi.

Pārsteidzošā ziņa seko šī pāra vētraini pavadītam gadam. Princis Harijs un Megana ir atklāti atzinuši, ka viņiem ir grūti būt uzmanības centrā un ka viņi atsvešinājušies no Harija brāļa prinča Viljama. Pāris oktobrī nolēma sākt tiesvedību pret tabloīdu presi, iesūdzot tiesā laikrakstu "cietsirdīgas kampaņas" dēļ.

"Mēs esam nodomājuši aiziet no karaliskās ģimenes "nozīmīgo" locekļu lomas un strādāt, lai kļūtu finansiāli neatkarīgi, vienlaikus turpinot pilnīgi atbalstīt Viņas majestāti karalieni," teikts paziņojumā, kuru publiskoja Bekingemas pils.

"Mēs esam izvēlējušies šogad veikt pāreju, sākot veidot progresīvu jaunu lomu šīs institūcijas ietvaros," pāris piebilda.

"Mēs tagad plānojam sabalansēt savu laiku starp Apvienoto Karalisti un Ziemeļameriku."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:10

Jaunākās diskusijas