Meklējot darbu, vīrieši Latvijā saskaras ar neparastu piedāvājumu

tautaruna.lv 10.janvāris 2020, 13:14
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Izskatot darba piedāvājumu sludinājumus, stiprā dzimuma pārstāvjiem pavīd kārdinoša vakance. Vīriešiem piedāvā izmēģināt testosteronu palielinošu uztura bagātinātāju, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Nepieciešami dalībnieki testosterona palielinoša uztura bagātinātāja izmēģināšanai. Tikai vīrieši. Palielina muskuļu masu, dzimumtieksmi, uzlabo asins sastāvu utt.

Aptaujātajiem vīriešiem sludinājums šķiet aizdomīgs. Neizraisa uzticību asins analīžu veikšana, kas dalībniekiem tiek pieprasīta 3 reizes dienā 2 nedēļas. “Bez Tabu” veic eksperimentu un palūdz kolēģim atsaukties uz vakanci.

Zvanot vairākas dienas, norādītais tālruņa numurs klusē, arī uz nosūtīto e-pastu atbildes nav. Iespējams, vajadzīgais dalībnieku skaits jau savākts, jo sludinājumu nedēļas laikā skatījušies gandrīz 4 tūkstoši.

Zāļu valsts aģentūras pārstāve norāda, ka klīnisko pētījumu gadījumā zāļu drošība tiek rūpīgi izvērtēta, lai nekaitētu pacientam, un notiek ārstējošā ārsta uzraudzībā.

Atbildīgais par pētījumu parasti ir zāļu ražotājs. Zāļu pētījums notiek vairākās fāzēs. Sludinājuma norādīts, ka preparāts, kas uzlabo dzimumtieksmi, palielina muskuļu masu un veic citus brīnumus, ir uztura bagātinātājs. To uzrauga Pārtikas un veterinārais dienests. Tā pārstāve norāda, ka uztura bagātinātājiem jābūt reģistrētiem PVD, arī gadījumos, ja tiek veikts pētījums. Par šo uztura preparātu ziņu neesot, jo neesot norādīts nosaukums.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:24

Jaunākās diskusijas