VIDEO: Liepājnieku pamatīgi nokaitinājis populārais restorāns "Čili pica"

tautaruna.lv 10.janvāris 2020, 9:30
 
Rūta Kalmuka/F64
Liepājnieku Ivaru pamatīgi nokaitinājis populārais restorāns “Čili pica” un tā klienti. Picu tīkotāji katru dienu daudzkārt terorizē ar zvaniem, jo tīmeklī kā “Čili picas” kontakttālrunis kļūdaini norādīts Ivara tālruņa numurs, vēstīja raidījums "Bez Tabu".


"Ilgi vienu no numuriem neizmantoju zvaniem, kad šoruden pieslēdzu zvaniem, sāku piefiksēt, ka man zvana cilvēki, kuri vēlas pasūtīt picu. Kaut kas nav riktīgi! Viens, otrs, trešais cilvēks. Dienā pat 10, padsmit zvanījuši. Sāku skatīties. Iegāju ”Google”, uzrakstīju ”Čili picas” filiāli Raiņa bulvārī, Rīgā, [kuru cenšas sazvanīt]. Jā, izrādās, tur rādās mans numurs, viņiem nepareizi uzrakstīts cipars," stāstīja Ivars.

Puisim gan ar Rīgas picēriju nav nekādas daļas, jo dzīvo 216 kilometru attālajā Liepājā. “Čili picas” filiāles patiesais kontakttālrunis, kas no Ivara numura atšķiras par vienu ciparu, mājaslapā gan norādīts pareizi, bet skaidrs, ka picu kārotāji bieži izmanto tieši “Google” sniegto informāciju.


Cilvēkiem mēģināju stāstīt, uz kuru numuru jāzvana, bet es nezinu, vai viņi to piefiksē. Apnika stāstīt. Zvana pat preču piegādātāji, ne tikai klienti. Es nevaru pats nomainīt numuru ”Google”, tāpēc zvanīju uz pareizo numuru, kuru atradu ar grūtībām. Menedžerim pastāstīju. Atbildēja: ”Jā, OK.” Pieņēma zināšanai, bet nekas pēc tam nemainījās. Man tāpat zvana," piebilda Ivars.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:45

Jaunākās diskusijas