Saimniekšova zvaigzne Gunārs pirtī saņēmis pikantu piedāvājumu

tautaruna.lv 25.novembris 2019, 17:20
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Balvu Gunāram pēc filmēšanās "Saimnieks meklē sievu" uzmanības nudien netrūkst – atliek vien izvēlēties. Gunārs neslēpj – Balvos no uzmanības vairs ne atkauties, raksta "skaties.lv".

‘’Eju Balvos uz peldbaseinu, skatos - sabraukusi mašīna ar dāmām. Mani ieraudzījušas, visas grib parunāties. Viena brīvā tāda dikti izaicinoša - tiešā tekstā pasaka: ‘’Man arī ir pupi!’’,’’ par to, kā meitenes atsaucas uz viņa tekstiem šovā, līksmo Gunārs.

Viņam jau nav bijis divreiz jāsaka - iegājis pirtī, saimnieks meties piedāvājumu pieņemt.

‘’Visu pirts apmeklētāju priekšā to izaicinātāju aiz pupiem sagrābu. Šī pretī - ko tad tik maz? Nosmējos, ka pirmajai reizei pietiks,’’ notikumus atceras Gunārs.

Bet šī neesot vienīgā daiļava, kuru ieinteresējis atraktīvais kungs. ‘’Izskatu visus variantus,’’ teic saimnieks, piebilstot, ka, tāpat kā pielūdzēju, arī skauģu Balvu rajonā netrūkstot, taču viņam absolūti vienalga, ko par viņu aiz muguras runā skauģu mēles! Kā nosmejas Gunārs, viņš šobrīd esot Balvu lielākā slavenība.

Jau ziņots, ka šova "Saimnieks meklē sievu" sezonas vecākajam vīram Gunāram no Balviem šovs beidzies ar skandālu. "Mēs ar Annu vienojāmies publiski viens par otru neko sliktu neteikt, taču, redzot, kā Anna par mani izrunājās pēdējā sērijā, es arī neklusēšu! Patiesība ir tāda, ka viņa man sačakarēja visu ceļojumu,’’ paziņoja Gunārs. Kā atklāj saimnieks, viņam Maltas burvību sanācis baudīt lielākoties vienatnē, jo Anna jau no paša sākuma uzvedusies vēsi un naktīs laidusies prom, lai viena pati ballētos.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:15

Jaunākās diskusijas