FOTO: Nedēļas nogalē valmieriešus pārsteidz neparasts skats

Baiba Puriņa 25.novembris 2019, 15:14
 
Ekrānuzņēmums no Facebook/Visit Valmiera/Svetlana Kačanova
Soctīklu lietotājus sajūsminājis attēls no Valmieras, kurā redzams kāds dabas veidots mākslas darbs, kas pārsteidzis pilsētas iedzīvotājus un viesus.

Sociālajā vietnē Facebook publicēts kādas iedzīvotājas fiksēts mirklis, kad pagājušās sestdienas rītā valmieriešus pārsteidzis sasalušais ūdens pilsētas strūklakā.

"Šorīt Valmierā sals izveidojis unikālu mākslas darbu!" vēsta "Visit Valmiera" sociālajā tīklā Facebook.

Komentāros cilvēki priecājas par skaisto skatu, taču vairāki komentētāji arī norāda, ka kāds "dabūs rājienu", jo strūklakai laicīgi nav atslēgta ūdens padeve. "Skaisti gan, bet kāds dabūs pa biksēm! Nabaga strūklaka... " teikts kādā komentārā.

Jau vēstīts, ka daudzviet Latvijas rietumu un centrālajā daļā gaisa temperatūra sestdienas rītā nebija zemāka par -1..-2 grādiem, savukārt Latgalē un Vidzemes austrumos, kur ir skaidrāks laiks, termometra stabiņš noslīdējis līdz -5..-8 grādiem.

Tuvākajās dienās laiks Latvijā kļūs siltāks un mitrāks, bet no sestdienas - vēsāks un sniegotāks, prognozē sinoptiķi. Nedēļas nogalē Latvijā ienāks dzestrāks gaiss no ziemeļiem, daudzviet uzspīdēs saule un snigs, veidosies sniega sega. Saskaņā ar pašreizējo "Global Forecast System" prognozi decembra sākumā gaisa temperatūra nenoslīdēs zem -10 grādiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas