Prinča Viljama sieva Ketrīna pārdzīvo par Meganu Mārklu

tautaruna.lv 4.novembris 2019, 2:02
 
AP/SCANPIX/LETA
Kembridžas hercogiene Keita Midltone dara visu iespējamo, lai uzlabotu brāļu prinča Viljama un prinča Harija savstarpējās attiecības, raksta "The Sun".

Karaļnama apskatnieks Fils Damjers informējis, ka, viņaprāt, Viljama sieva Ketrīna šādi rīkojas, jo ļoti pārdzīvo par prinča Harija sievu Meganu Mārklu.

"Neviens no karaļnama pārstāvjiem nevēlas pievilt karalieni Elizabeti II, tāpēc tieši Keita ir tā, kura cenšas situāciju uzlabot," raksta apskatnieks. "Ketrīna ir sazinājusies ar Meganu un uzsver, ka zina, par ko slavenā aktrise pārdzīvo."

Jau vēstīts, ka aptuveni pirms nedēļas televīzijas ekrānos tika demonstrēta dokumentālā filma par Harija un Meganas vizīti Āfrikā, kuras laikā pāris nevairījās runāt arī par ļoti privātām lietām. Piemēram, Megana nenoliedza, ka mediju uzmanība ir ļoti liels pārdzīvojums, ņemot vērā, cik lielas rūpes ikdienā viņa velta kaut vai dēla Ārčija audzināšanai.

Savukārt Harijs neslēpa, ka viņa un brāļa Viljama attiecības šobrīd nav tādas, kādas tās bijušas iepriekš. Katrs no viņiem šobrīd vairāk nodevies savām lietām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:58

Jaunākās diskusijas