Kivičs atklāj, kurš vīrietis "drīkst mazliet iekaustīt" Lieni

tautaruna.lv 4.novembris 2019, 18:20
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Skandalozais mūziķis Andris Kivičs sociālajā tīklā Instagram publicējis "stāstiņus", kuros redzams, kā viņa mīļotā, māksliniece Liene Skulme, bauda pirts priekus.

Jau ziņots, ka pāris nesen laida klajā savu kopīgo albumu ar nosaukumu "Incidents". Līdz ar to pāris aktīvi koncertē un tiekas ar saviem klausītājiem.

Tā vien šķiet, ka pāris nolēmis nedaudz relaksēties un atgūt spēkus pirtī.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Abu kopīgajā Instagram profilā pāris publicējis video, kuris redzams, kā pirtnieks "apstrādā" Lieni, kura bauda īpašu pirts pēršanos.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Kivičs norādījis, ka šis pirtnieks ir "vienīgais vīrietis, kurš drīkst iekaustīt Lieni".

Lai arī šo mūziķis, protams, domājis pārnestā nozīmē, sociālajos tīklos klīst aizdomas, vai pats Kivičs nav kādreiz pacēlis roku pret Lieni.

Lai arī pāris šīs runas ir noraidījis, pat žurnāliste Inga Spriņģe mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar pārdomām par abu attiecību "sāgu". "Riebjas, ka arī es iesaistos diskusijā, bet nesaprotu, kādēļ
Valsts policija nav aizturējusi Kiviču? Ja sieviete pati noliedz vardarbību, ir taču liecinieki. EE policija uzsāka procesu pret ministru sitēju, lai gan sieva noliedza. Kad nositīs, būs - visi zināja, bet noskatījās?" raksta Sprinģe.

Jāatgādina, ka iepriekš kļuva zināms, ka Kivičs divas reizes it kā fiziski esot iespaidojis Skulmi - izklaides centrā "Bowlero" un pie Nacionālā teātra. Pēc notikušā Liene it kā nogādāta slimnīcā, kur viņai uz pieres tika uzliktas šuves. Pēc tam viņa bija uz nedēļu pazudusi, taču Kivičam izdevās mīļoto atrast un abi atkal esot laimīgi kopā.

Jāpiebilst, ka par vardarbību abu starpā medijos tika vēstīts arī tad, kad pāris dzīvojis Spānijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:36

Jaunākās diskusijas