VIDEO: Viena no "Saimniekšova" zvaigznēm nespēj atkauties no pielūdzējiem

tautaruna.lv 29.oktobris 2019, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video
Daudzi ”Saimnieks meklē sievu” fani joprojām uzskata, ka Smiltenes Jānis veica nepareizu izvēli, sev piemērotāko meiteni Lolitu jeb Lolu aizsūtot mājās. Taču, kā liecina informācija Lolas sociālajos tīklos, viņai par uzmanības trūkumu šobrīd nebūt nav jāsatraucas, raksta "skaties.lv".

Kā jau tas nereti notiek ar apburošām ”Saimnieks meklē sievu” meitenēm - viņa pēc filmēšanās saņem neskaitāmas pielūdzēju vēstules.

Savos sociālo tīklu profilos Lola ievietojusi paziņojumu:”Varbūt atkārtošos, bet… Nē, censoņi, es neesmu ieinteresēta iepazīties nedz tuvāk, nedz tālāk. Lai jauka diena!”


Puiši steiguši interesēties, kā tad meitene domā iepazīties, ja neizskata piedāvājumus, uz ko Lola atbildējusi asprātīgi.

”Ak, es, diemžēl, izskatu. Gaidu kaut ko atjautīgāku, smieklīgāku par: “Hei, iepazīsimies tuvāk.” Saņemt vienu un to pašu vairākas reizes dienā - nav go,” paskaidrojusi simpātiskā meitene.


Kā atklājusi meitene, pielūdzēju uzlidojums sācies uzreiz pēc tam, kad Jānis viņu ekrānā atraidījis.

”Telefonā paziņojumu trinkšķināšana sākās pirmdien un palika mierīgāk tikai piektdien, jau šķita - nu būs miers… Nē, es aizmirsu, ka šodien rāda atkārtojumu,” par situāciju uzjautrinās skaistule.

Meitene lietai piegājusi ar humoriņu, uzsverot, ka nejūtas kā TV zvaigzne un zēnus acīmredzot uzrunā viņas divas augstākās izglītības. Tiesa, pielūdzējus šāds paziņojums, šķiet, tikai uzkurinājis - puiši metas uzrunāt un izjautāt Lolu turpat publiski.

Drīz vien noslēgsies jaunākā "Saimnieks meklē sievu" šova sezona, kur vairāki vīrieši - māju saimnieki - cenšas atrast sev līgavu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:17

Jaunākās diskusijas