Kivičs sola kopā ar Lieni izstāstīt visu patiesību par notikušo

tautaruna.lv 4.oktobris 2019, 16:00
 
Ekrānšāviņš no facebook
Teju divas nedēļas spraigi notikumi risinājušies mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes dzīvē. Lai gan abi izdevumam "Vakara Ziņas" snieguši plašāku komentāru par pārdzīvoto, mīlnieki sola, ka šovakar savus sekotājus plašāk informēs par notikušo.

"Šodien 21:00 facebook tiešraide kopā ar Lieni par to, kā viss notika patiesībā.No mūsu strīda līdz momentam, kad brīnumainas sagadīšanās rezultātā saņēmu info, un izvilku viņu no Jelgavas psihenes," piektdienas rītā sociālajā tīklā facebook savus sekotājus informē A.Kivičs.

Jau vēstīts, ka izdevums "Vakara Ziņas" šodien vēsta, ka "Radi ielikuši Lieni Skulmi psihenē".

"Desmit pilnas diennaktis Liene bija bezvēsts pazudusi. Šīs dienas es biju neziņā, stresā un panikā, jo mēs kopš jaunā gada nebijām pavadījuši viens bez otra ilgāk nekā desmit stundas. Un es zinu, ka Liene nav baigais karavīrs, kas speciāli mani spīdzinātu un nenāktu mājās. Vēl pieļāvu, ka viņa var augstākais trīs dienas iespītēties un nedot par sevi ziņu, bet, kad aizgāja ceturtā, piektā, sestā, septītā, astotā un devītā diena, es vairs nezināju, ko domāt. Sakontaktējos ar vienu sievieti, kas ir nodarbojusies ar bezvēsts pazudušajiem cilvēkiem, un puisi, kuram ir pazīšanās dažādās iestādēs. Tāpat ar savu draugu Igoru Lingu pārspriedām variantus, kur Liene varētu būt."

"Šīs dienas, ko pavadīju bez Lienes, ir briesmīgākās manā mūžā. Labāk salauzt kāju, bet dzīvot neziņā, kur ir tavs mīļotais cilvēks, ar kuru tu nonstopā esi bijis kopā, - tā tik tiešām ir elle."

"Tajā pašā laikā es nešaubījos, ka Liene mani mīl, jo mūsu mīlestība ir liela," norāda mūziķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:52

Jaunākās diskusijas