Kivičs, meklējot mīļoto Lieni, dalās drūmās pārdomās

tautaruna.lv 24.septembris 2019, 18:21
 
Edmunds Brencis/F64 Photo Agency
Skandalozais mūziķis Andris Kivičs turpina gaidīt mājās pārnākam viņa mīļoto sievieti māksliniece Lieni Skulmi, kura, pēc medijos izskanējušās informācijas, ir pametusi Andri, nesakot, kur atrodas.

Šajā laikā mūziķis mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar pārdomām un visai drūmiem ierakstiem, liekot domāt, ka Kivičs ir nelaimīgs.

"No vienas puses es gribētu būt "tāds kā agrāk", bet toreiz, agrāk man bija sajūta, ka dzīve slīd garām un ir garlaicīgi. Bet tagad, kad man nav garlaicīgi, bet ir interesanti, es izskatos pēc psihopāta. Kā dzīvot? Mūžīgais jautājums," spriež mūziķis, turpinot: "Novērojums. Tad, kad tu esi pilnīgi atbrīvojies, dari, ko gribi, saki, ko domā, pārstāj dzīvot pēc liekulīgās sabiedrības likumiem, tu skaities degradējies. Bet kamēr vērtības ir BMW, dzīvot labā rajonā utt., tu esi savējais, ar tevi viss ir normāli, tu esi malacis."

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā aculiecinieki vēstīja par pāra starpā notikušu konfliktu, kura rezultātā Liene it kā nogādā slimnīcā. Arī Andris nenoliedz, ka abi sastrīdējušies, bet noliedz, ka būtu pret mīļoto pacēlis roku.

Savukārt, Skulmes tuvinieki apgalvo, ka sievietes seja ir sadragāta.

Jau vēstīts, ka šoruden abi aktīvi uzstājas ne vien dažādos privātos pasākumos, bet arī solīja savus sekotājus iepriecināt ar koncertu VEF Kultūras pilī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas