FOTO: Latviešu blogere nekautrējas parādīt, kā izskatās bez kosmētikas

tautaruna.lv 7.jūlijs 2019, 16:02
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latviešu modes blogere un "jūtūbere" Anete Ozoliņa, kura sociālajos tīklos pazīstama kā "paradimodi" konta īpašniece, drosmīgi nofotografējusies bez kosmētikas un veltījusi iedrošinošus vārdus saviem sekotājiem.

"Ir (daudzas) dienas, kad es vispār neuzkrāsojos un visu dienu nodzīvoju treniņbiksēs vai džinsos un t-kreklā. Tāda es eju uz veikalu, ar suni pastaigā, uz pastu un citās nelielās darīšanās. Man absolūti ir vienalga, ko kāds par mani padomās, jo - pārsteigums - es nedomāju, ka kādu vispār tas uztrauc. Arī fakts - citu cilvēku domas NAV MANA DARĪŠANA. Mana darīšana ir tikai manas domas, un tās es varu arī kontrolēt. Ja tu aiziesi pārdomās, ko citi padomās, tā ir tava izvēle, bet, sorry, tas nav veselīgi ne tev, ne arī apkārtējiem. Jo mazāk tu satrauksies par to, ko citi domā, jo vairāk varēsi būt tu pats un atslābināties. Un kāpēc kaut ko tēlot un uzlikt sev papildus stresu?" iedrošina Anete.

View this post on Instagram

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

Komentāros Anetes sekotāji apber meiteni ar komplimentiem, cik viņa skaista izskatās arī bez grima.

Vietnē Instagram Anetei seko vairāk nekā 25 500 cilvēku, bet Youtube - vairāk nekā 15 000, kur viņa dalās ar modes, kosmētikas, stila, veselības padomiem un knifiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas