Uzzini, kādas muļķības vīrieši ir teikuši par sievietes ķermeni

tautaruna.lv 7.jūlijs 2019, 3:01
 
pixabay
Kāda sieviete sociālajā vietnē Twitter lūgusi sievietēm iesūtīt nejēdzīgākās lietas, ko vīrieši tām ir teikuši par seksu, menstruācijām un reproduktīvo sistēmu, raksta "Daily Mirror".

Sievietes ieraksts izpelnījies 20 tūkstošu cilvēku ievērību un daudzas sievietes arī atbildējušas.

Kāda sieviete raksta, ka vīrietis, kuram jau ir pāri 30 gadiem viņai jautājis, vai mēnstruāciju laikā sievietēm tek asinis. Viņš neesot neko zinājis par tām.

Cita sieviete, savukārt, komentējusi: "Pazīstams vīrietis bija pārliecināts, ka viņa meita nodarbojas ar seksu, jo viņai vasarā izauga krūtis un gurni. Vuiņš draudēja viņai atņemt telefonu un ieslēgt mājā. Viņai bija tikai 13 gadi un viņa piedzīvoja pubertāti. Viņš domāja, ka sekss ir tas, kas licis viņas ķermenim attīstīties."

Vienu no komentētājām bijušais draugs apvainojis neuzticībā, jo viņa bija ceļojumā paņēmusi līdzi pretapaugļošanās tabletes. Vīrietis uzskatījis, ka tās jālieto seksa laikā. Dāma norāda, ka tabletes taču jādzer regulāri.

"Reiz puisis zvērēja, ka sievietes G punkts kustas un vīrieša uzdevums esot to visu laiku meklēt, jo tas atrodoties kādā citā vietā," teikts vienā no komentāriem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas