FOTO: Justs Sirmais beidzot parāda savu draudzeni

tautaruna.lv 1.jūlijs 2019, 14:33
 
Scanpix
Konkursa "Supernova 2016" uzvarētājs un dziedātājs Justs Sirmais sociālajos tīklos publicējis foto, kurā redzams ar draudzeni.
Iepriekš Justa Instagram kontā publicētas bildes, kurās viņš ir redzams viens pats, taču tagad Justs publicējis foto, kurā redzams ar savu draudzeni Annu Melāniju Skadiņu.

"Esmu atradis kādu, ar kuru nedarīt neko. Mana otra pusīte," raksta Justs.

View this post on Instagram

A post shared by JUSTS (@justs_official) on

Tikmēr komentāros Instagram lietotāji dalās ar sirsniņām. Kāds pierakstījis "beidzot", domājot, ka beidzot pāris publicējis kopbildi.

Kā iepriekš tika vēstīts, Justa ikdiena aizrit Anglijā, kur viņš mācās Britu un Īru Modernās mūzikas institūtā (BIMM) Bristolē. Anna Melānija ir kopā ar Justu Anglijā.

Justs Sirmais zināms ar to, ka 2016. gadā uzvarēja Latvijas atlasē Eirovīzijas dziesmu konkursam "Supernova 2016" ar dziesmu Heartbeat, kuru sarakstījusi Aminata Savadogo, Latvijas pārstāve 2015. gada Eirovīzijā. Viņš Latviju pārstāvēja Eirovīzijas dziesmu konkursā Stokholmā, Zviedrijā. Finālā tika ieņemta 15. vieta. 2016. gada 19. maijā tika izlaista dziesma "Ko tu dari?", kas ir pirmā Justa dziesma latviešu valodā. 2016. gadā iznācis arī viņa EP albums TO BE HEARD.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas