Paskat, cik dārgi internetā pārdod biļetes uz "Prāta Vētras" koncertu

tautaruna.lv 1.jūlijs 2019, 15:55
 
Alise Šulca/ F64 Photo Agency
Šī gada 20.jūlijā stadionā "Daugava" Liepājā notiks vērienīgs grupas "Prāta Vētra" "Skārda bungu tūres" koncerts. Lai gan oficiālajās tirdzniecības vietās biļetes uz latviešu supergrupas koncertu ir izpirktas, sludinājuma portālā "ss.lv" netrūkst ierakstu, kuros vēstīts par to, ka ir cilvēki, kuri par ne mazām summām pārdod iegādātās biļetes.
Ja kādā no publicētajiem sludinājumiem, piemēram, divas stāvbiļetes uz grupas koncertu Liepājā piedāvā iegādāties par 70 eiro, tad citā lasāms, ka potenciālajam biļešu kārotājam, lai iegādātos koncerta biļeti nāksies šķirties no krietni lielākas summas. Vienā no sludinājumiem tās autors koncerta stāvvietas biļeti pārdod par 100 eiro. Tikmēr kāds cits piedāvā iegādāties tā dēvēto VIP biļeti, kuras cena sludinājumu portālā "ss.lv" ir 120 eiro.

Ekrānšāviņš no ss.lv

Tiesa, kā liecina informācija, kas jau pirms biļešu tirdzniecības sākuma publicēta pārdošanas vietās, tad lētākā biļete uz konkrēto koncertu pie oficiālajiem pārdevējiem maksāja 40 eiro.

Atgādinām, ka aizvadītajā gadā Latvijā notika vairāki "Skārda bungu tūres" koncerti. Kopā grupas uzstāšanos apmeklējuši vairāk nekā 120 tūkstoši klausītāju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:54

Jaunākās diskusijas