Kivičs: Mēs ar Lieni neesam normāli

tautaruna.lv 9.aprīlis 2019, 16:25
 
Ziedonis Pumpurs/F64 photo agency
Mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme vakar sociālajā vietnē facebook virtuāli tikās ar saviem atbalstītājiem un sekotājiem – notika kārtējā tiešraide.

Šoreiz tiešraides galvenais temats bija sarunas par un ap A. Kiviča jaunāko grāmatu „It kā tu kaut ko zinātu”. Kā stāsta tās autors, grāmatu var izlasīt pāris stundās, un tāds arī bijis mērķis. Viegla literatūra. Abi tiešraidē „ķidāja” katras grāmatas nodaļu - L. Skulme nolasīja nodaļas nosaukumu, bet A. Kivičs pakomentēja, ko konkrētajā sadaļā interesantu varēs izlasīt.


Komentārs par vienu no grāmatas nodaļām no A. Kiviča ir šāds: „Mēs ar Lieni neesam normāli. Kāpēc neesam normāli? Normāls ir tas, ko lielākā sabiedrības daļa atzīst par normu.

Lielāka daļa neatzīst par normu to, kā mēs dzīvojam, ka mēs atļaujamies runāt brīvi, darīt to, ko vēlamies (likuma ietvaros).” A. Kivičs uzskata, ka viņi nav normāli, jo, piemēram, abiem interesē, vai partneris sasniedzis orgasmu, abiem interesē, kā otrs jūtas.


Mūziķis atzīt, ka kādā dzīves posmā viņam ir bijis ļoti traks dzīves veids. Tas arī neietilptu sadaļā „normāls”. Un šim dzīves posmam veltīta viena no grāmatas nodaļām.


Jāpiebilst, ka grāmata šobrīd ir tirdzniecībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:13

Jaunākās diskusijas