TV dīva Liene Bērziņa zaudējusi mammu

tautaruna.lv 9.aprīlis 2019, 17:31
 
F64
Mūžībā aizgājusi TV un radio personības Lienes Bērziņas mamma.
Kā Liene raksta sociālajos tīklos, viņas mamma nomira 1.aprīlī - "dienā, kad visa pasaule smējās, viņa aizgāja".

"Viņa vienmēr gribēja, lai pasaule apkārt ir laimīga. Tad laimīga bija arī viņa. Lai visi smejas un priecājas, ne skumst!

Viņa visiem, kuri bija apkārt, vienmēr lika smaidīt! Viņa nesavtīgi atdeva sevi pasaulei pretī neprasot neko.

Nu mēs varam sūtīt viņai visgaišākās domas un vieglākos eņģeļu spārnus, jo tieši dienā, 1. aprīlī, kad visa pasaule smējās, viņa aizgāja!

Bet mēs zinām, ka viņa vienmēr paliks ar mums! Vienmēr!

Mīlam Tevi no visas

Attā, mamm!" raksta Bērziņa.

Lienes mamma tika apglabāta Anglijā pagājušajā piektdienā.

Liene Bērziņa ir latviešu TV un radio personība.

Kļuvusi pazīstama ar lomu 1993. gada filmā "Ziemassvētku jampadracis", kurā filmējās kopā ar ģimeni (māsām un brāli). 2004. gadā uzsāka studijas Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā (RPIVA), tomēr, ieguvusi iespēju piedalīties televīzijas šovā, tās pārtrauca. 2005. gadā uzvarēja šovā "Talantu aģentūra" ar niku "Pele". Kopā ar Ediju Šnipki 2008. gadā piedalījās šovā "Zvaigžņu lietus", kurā sasniedza finālu un ieņēma 2. vietu.

Vadījusi vairākus TV raidījumus un tiešraides no Rīgas svētku pasākumiem, tai skaitā TV spēli "Zelta drudzis",[6][7] "OKartes Skatuve". Strādājusi radio: Radio SWH un "Capital FM". Ieguvusi bakalaura grādu sabiedriskajās attiecībās biznesa augstskolā „Turība”. Ieguvusi maģistra grādu Latvijas universitātē, Biznesa ekonomikas un vadības fakultātē, Stratēģiskās vadības un līderības programmā. Šobrīd ir pasniedzēja Biznesa augstskolā Turība, Komunikācijas fakultātē, izveidojusi un vada Māmiņu kluba Labdarības fondu, strādā Māmiņu klubā kā redaktore, žurnāliste, dažādu pasākumu vadītāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas