Kivičs nespēj norimt, joprojām „cepās” internetā

tautaruna.lv 1.februāris 2019, 17:39
 
Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency
Runāšana sudrabs, klusēšana - zelts. Šo gudrību ir vērts dažreiz pielietot praksē. Taču mūziķis Andris Kivičs izvēlas sudrabu.

Principā nepaiet ne diena, kad viņš savā facebook kontā vai twitter neizklāsta savas tā brīža pārdomas, pieredzēto, izdarīto. Tas nav nekas nosodāms - daudzi tā dara. Taču publiskai personai jārēķinās, ka visas šīs izpausmes var apkārtējie novērtēt ne tikai ar „like” atzīmi, bet arī paust kritisku vērtējumu.

Piemēram, uzņēmēja Linda Mūrniece šonedēļ pauda savas domas par Kiviča izteikumiem saistībā ar aktieri Andri Buli, ar kuru viņa mīļotajai sievietei Lienei Skulmei reiz bija romāns, kas noslēdzas gana skaļi.

"Tik gļēvi aprunāt citus. Nevīrišķīgi un nožēlojami," sociālajos tīklos sacīja L. Mūrniece. A. Kivičs nepalika atbildi parādā: "A kas tev par daļu, vecā intrigante?"

Ja sākotnēji šķita, ka ar to arī šī „saruna” noslēgsies, A. Kivičam nebija gana un viņš turpināja: „Es NEKAD neesmu nevienu tviterī aizvainojis PIRMAIS. Bet es vienmēr esmu atbildējis cilvēkiem, kuri nevar man neuzbraukt par kaut ko. Visādiem Stendzeniekiem, neapmierinātām sievietēm, kurām Kivičs nezin kāpēc neliek mieru. Jo man pašam viss ir ok, man patīk mana dzīve. Un vispār es redzu, ka problēma ir tāda, ka @murniecelinda vajag prasmīgu vīrieti. Es savādāk to neapmierinātību un aizrādījumus izskaidrot nevaru. Visu mūžu kaut kāds saspringums. Tas tā, lai dažiem ir skaidrs, ka es ne jau tāpat atbildu asi. Pie tam ir ziņas, ka @murniecelinda ir taisījusi melnās kampaņas pret dažām par sevi smukākām sievietēm. Es @murniecelinda riebos jau 2006.gadā. Tad 2018. viņa mistiski saņēmās atnākt uz raidījumu Rampas Ugunis, pēc kura viņai mainījās viedoklis par mani(lai gan ne reizi nebijām tikušies).Tad es iegāju politikā, un viņa savā tviterī atkal sajuka prātā. Kas tas ir?” raksta A. Kivičs (vairāki ieraksti apvienoti vienā - red.)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:44

Jaunākās diskusijas