Agnese Rakovska piesaka boikotu; kam un kāpēc?

tautaruna.lv 4.janvāris 2019, 17:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātāja Agnese Rakovska savā facebook kontā 2. janvārī pieteica boikotu uzņēmumam „Circle K” sakarā ar kādu, viņasprāt, nesmuku atgadījumu Vecgada vakarā uzņēmuma degvielas uzpildes stacijā.

Dziedātāja stāsta, ka 31. decembrī kopā ar grupu bija ceļā uz Dobeli, lai sniegtu koncertu. Vēlējušies nopirkt karstus dzērienus, tāpēc iebraukuši Ulmaņa gatves „Circle K”. Tur mūziķe ieraudzījusi guļam suni, viņš esot bijis miermīlīgs un ne par vienu nav izrādījis interesi. Tikai gulējis.

Dziedātāja sākotnēji domājusi, ka, iespējams, suns pieder kādam no darbiniekiem un vēl izteikusi komplimentu par to, cik viņiem jauks jauns darbinieks svētku laikā.

Tā kā pārdevējas bija nerunīgas un par suni nav likušas ne zinis, A. Rakovska secinājusi, ka suns ir pazaudējis saimnieku. Viņa suni uzfilmēja un ielika ziņu facebook par pazudušu četrkājaino draugu. Kamēr viņa suni filmēja, kadrā uzradies apsargs, kas sācis suni ar kāju bakstīt un dzīt ārā. A. Rakovska norāda, ka apsargs uzvedies agresīvi, bļāvis. Kad dziedātāja taujājusi, vai patiešām suns nevar uzturēties telpās, kamēr tam atbrauc pakaļ saimnieki, viņai atbildēts, ka telpās ir klienti, pārtikas produkti un tādēļ sunim nav tur vietas. Mūziķe gan neslēpj izbrīnu, kādēļ nestandarta situācijās pārdevēji nevar uz apstākļiem raudzīties pēc būtības, ne tikai akli pildīt kādu nosacījumus. „Ir Vecgada vakars, drīz salūts, suns pārbijies un viņu dzen ārā no telpām,” stāsta dziedātāja.

Viņa par redzēto bija šokēta, raksturojot situāciju, kā necilvēcīgu. Viņa nožēlo, ka uzreiz neizsauca policiju. Suns esot aizmucis, bet saimnieks esot to atradis.

Viņa arī uzsvēra - kamēr „Circle K” vadība nesazināsies ar viņu, viņa „Circle K” vairs neiepirksies.

Ierakstu facebook pamanījis pats uzņēmums un A. Rakovska ziņo: „Uzņēmuma pārstāvji ar mani sazinājās par notikumu, kas notika vecgada vakarā! Iespējams jau 5dien tiekamies, lai saprastu situāciju un izdomātu labu plānu nākotnei!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas