Karaliene Elizabete II pirms kāzām brīdinājusi Hariju

tautaruna.lv 12.novembris 2018, 17:23
 
SCANPIX
Šī gada 19.maijā Lielbritānijā tika svinētas prinča Harija un viņa mīļotās, ASV kino aktrises Meganas Mārklas kāzas. Tikai vairākus mēnešus pēc kāzām atklāts, ka karaliene Elizabete II pirms svinīgā notikuma brīdinājusi mazdēlu par topošās sievas uzvedību.

"Megana iegūs visu, ko vēlas," vēl dažas dienas pirms gaidāmajām kāzām uz kalpotājiem kliedzis princis Harijs, kurš kopā ar topošo sievu izrādās nav spējis samierināties, ka kāzu dienā viņa galvā nevarēs likt tiāru, kas rotāta smaragdiem. Šāda uzvedība nepavisam nav apmierinājusi karalieni Elizabeti II, kura aicinājusi mazdēlu uz smagu sarunu, vēsta "The Sun".

Tās laikā karaliene brīdinājusi, ka šāda topošās karaļnama pārstāves uzvedība nav pieņemama

Tās laikā karaliene brīdinājusi, ka šāda topošās karaļnama pārstāves uzvedība nav pieņemama, turklāt viņai esot jārēķinās, ka viņa neiegūs visu, ko dzīvē vēlas. Tā vietā, lai izpildītu Meganas iegribas par tiāru ar smaragdiem, karaliene Elizabete II viņai izvēlējusies dimantiem izgreznotu galvas rotu. Tāpat Meganai lūgts pārdomāt viņas nepieņemamo attieksmi pret kalpotājiem, ekskluzīvā publikācijā norāda "The Sun".

Jaunākā informācija, kas publicēta medijā "Daily Mail" norādīts, ka sešus mēnešus pēc kāzām negaidīti savu amatu atstājusi arī Meganas personīgā asistente. Britu karaļnams par viņas aiziešanas iemesliem klusē.

Jau vēstīts, ka vairākus mēnešus pēc kāzām Saseksas hercogu pāris beidzot oficiāli atklājis, ka Megana gaida abu pirmdzimto. Mazulim pasaulē jānāk 2019.gada pavasarī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas