Kronis, 6000 dolāru un kristāli; Diāna Kubasova izcīna titulu "Miss Multiverse"

tautaruna.lv 12.novembris 2018, 16:11
 
instagram
Latviešu modele Diāna Kubasova Dominikānas Republikā vairāku nedēļu garumā piedalījās šovā, kur noslēgumā izcīnīja titulu ”Miss Multiverse 2018”, raksta portāls "skaties.lv".
”Miss Multiverse” ir personības konkurss un televīzijas realitātes šovs, kura moto ir = saniegumi pāri skaistumam.

”Miss Multiverse” ir personības konkurss un televīzijas realitātes šovs, kura moto ir = saniegumi pāri skaistumam.

”Miss Multiverse 2018” Diāna Kubasova par uzvaru konkursā balvā saņēma ekskluzīvu kroni, kuru darinājusi slavenā Filipīniešu rotu dizainere Ramona Hāra, ar kristāliem rotātu lentu, naudas balvu 6000 dolāru apmērā, ceļojumu uz Kankūnu Meksikā, gada līgumu, kurš sevī iekļauj profesionālu aģentūras reprezentāciju, treniņus un apmācības, dalību citos realitātes šovos un reklāmu 250 000 dolāru vērtībā.

Konkurss ”Miss Multiverse” notika jau septīto reizi, bet jau ceturto reizi tas tika filmēts kā realitātes šovs ”I am Multiverse”, kurš televīzijā tiks pārraidīts 2019. gada otrajā pusē ASV un Latīņameikā.

”Miss Multiverse 2018” Diana Kubasova trīs nedēļu garā konkursa laikā uzvarēja daudzās sacensībās un saņēma vairākus apbalvojumus. Piemēram, ”Last Woman Standing”, kurā viņa uzvarēja visas 24 dalībnieces 4,5h ilgās fitnesa, spēka un izturības sacensībās.

Neiztika bez ”Best Photo”, jeb, tikai atzīta par fotogēniskāko no dalībniecēm, ”Miss Social Media” - ieguva atzinību par veiksmīgāko sociālo mediju kampaņu, kā arī sevi labi parādīja citās sacensībās.

Konkurss atšķiras no citiem skaistuma un personības konkursiem ne tikai ar to, ka katrs dalībnieču solis tika filmēts visu diennakti realitātes šova formātā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas